Oulunsalon lentoasemalle kaavailtu hotelli on saanut rakennusluvan.
Onnettomuustutkintakeskuksen turvallisuustutkinta ilmailun vakavasta vaaratilanteesta Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla viime vuoden maaliskuulta on valmis.
Finavia palveli viime vuonna lentoasemillaan lähes 25 miljoonaa matkustajaa.
Marja kävi Oulun lentoasemalla SAS:n Oulu-Tukholma -lentoreitin avajaisissa. Haastateltavina ovat Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen ja SAS:n kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin asiakkuuspäällikkö Tuomas Kankaala.
Tämän vuoden tammi-syyskuussa 18,6 miljoonaa matkustajaa kulki Finavian operoimien 21:n lentoaseman kautta.
Onnettomuustutkintakeskus on antanut kansainvälisiä turvallisuussuosituksia Kittilän lentoasemalla tämän vuoden tammikuun alussa tapahtuneen kuolemaan johtaneen liikelentokoneen oviturman johdosta.
Finavia jatkaa Oulun lentoaseman liikennejärjestelyjen kehittämistä.
Poliisi on jatkanut Kittilän lentokentällä viime torstaina tapahtuneen pienlentokoneen kapteenin kuolemaan johtaneen onnettomuuden tutkintaa, ja onnettomuustutkintakeskus on suorittanut koneeseen teknistä tutkintaa.
20-paikkaisen pienkoneen ulkomaalainen noin 50-vuotias kapteeni menehtyi eilen Kittilän lentoasemalla sattuneessa onnettomuudessa.
Lentoliikenne Oulun lentoasemalta käynnistyy huomenna, kun kiitotie peruskorjauksen jälkeen jälleen avataan.
Oulun lentoaseman liikennealueiden peruskorjaus alkaa ensi kuussa ja tulee vaikuttamaan lentoliikenteen aikatauluihin elokuun loppuun saakka.
Finavian Oulunsalon lentoasemalla otettiin tänään vastaan vuoden miljoonas matkustaja. Kuvassa lentoaseman päällikkö Liisa Sallinen ja vuoden miljoonas matkustaja Anna-Maria Virtanen.
Oulun joukkoliikenteen linjan 8 lähtöajat lentoasemalta muuttuvat 31. lokakuuta alkaen.