Lentoasemayhtiö Finavia on saavuttanut nettonollahiilipäästötason omassa toiminnassaan Ivalon, Kittilän, Kuusamon ja Rovaniemen lentoasemilla.
Lentoliikenteen matkustajamäärä kasvoi viime vuonna viidenneksen.
Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa on aloittanut suorat reittilennot Münchenin ja Oulun välillä lauantaina 16. joulukuuta. Uuden lentoyhteyden odotetaan mm. kasvattavan Oulun alueen talvimatkailua ja parantavan bisnesmahdollisuuksia.
Finavian lentoasemille avautuu alkavalla talvikaudella 24 uutta reittiä ympäri Eurooppaa.
Rovaniemen lentokentällä varauduttiin eilen lento-onnettomuuteen, kun lentokone ilmoitti vaaratilanteesta.
Lentoasemayhtiö Finavia on investoinut 2,5 miljoonaa euroa Kuusamon lentoaseman kiitotievalojärjestelmän uusimiseen sekä rullaustien ja asematason uudelleenpäällystämiseen.
Finavian 20:n lentoaseman kautta matkusti tämän vuoden tammi-kesäkuussa yhteensä yhdeksän miljoonaa matkustajaa, 36 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.
Oulun lentoaseman päällikkö Liisa Sallinen vieraili Pookin iltapäivässä.
Finavia uusii kesän aikana Kuusamon lentoaseman kiitotievalojärjestelmän sekä uudelleenpäällystää asematason ja rullaustien.
Hallitus sopi tänään valtion lisätalousarviosta.
Onnettomuustutkintakeskus on saanut valmiiksi tutkinnan liikelentokoneen törmäyksestä valopylvääseen Kemi-Tornion lentoasemalla vuosi sitten.
Finavian lentoasemien kautta matkusti tämän vuoden tammi-kesäkuussa yhteensä 6,6 miljoonaa matkustajaa, 520 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna vastaavaan aikaan.
Oulun kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan liitto: Oulun lentoasema ja satama osaksi Euroopan laajuista TEN-T-verkkoa
Suomalainen ambulanssi- ja koronatestausyhtiö 9Lives avaa koronatestauspisteet kaikille Pohjois-Suomen lentokentille.
Lentoasemayhtiö Finavia, lentokentällä toimivat muut yritykset sekä viranomaiset kuten Oulu-Koillismaan pelastuslaitos ja Oulun poliisilaitos järjestävät huomenna yhteistoimintaharjoituksen Oulun lentoasemalla.
Finavian lentoasemien matkustajamäärä jäi viime vuonna ennätyksellisen pieneksi koronaepidemian takia.