Finavian lentoasemien matkustajamäärä jäi viime vuonna ennätyksellisen pieneksi koronaepidemian takia.
Finavian Kittilän lentoaseman uudistustyöt ovat valmistuneet.
Rovaniemen lentoaseman turvatarkastuksen läpivalaisussa havaittiin tänään matkatavara, joka herätti turvahenkilöstön epäilyn.
Oulunsalon nykyistä Lentokentäntietä kehitetään lisäkaistoin.
Finavian mukaan lentomatkustajien määrä väheni kaikilla sen lentoasemilla tammi-maaliskuussa 20,1 prosenttia.
Viime vuosi oli Finavian lentoasemilla vilkas, vaikka lentoliikenteen kasvu oli aiempia vuosia maltillisempi.
Finavian Rovaniemen lentoaseman laajennus on valmistunut.
Kehittämishankkeen 2. vaihe eli liikenneyhteyksien esiselvitystyö on käynnistynyt. Tässä työssä tutkitaan, pystytäänkö Lentokentäntietä kehittämään nykyisellä paikalla niin, että sen välityskyky riittää tulevaisuudessakin. Selvitystyössä tutkitaan maaliikennevaihtoehdot, eli maantieyhteydet, raitiotie, raideyhteys sekä arvioidaan vaihtoehtojen vaikutukset. Työn tavoitteina on löytää yhteisesti hyväksytty kehityspolku lentoaseman liikenneyhteyksien ja joukkoliikenteen kehittämistoimenpiteistä, joihin osapuolet voivat sitoutua. Lisäksi antaa selkeän pohjan kaavoitukselle sekä alueiden ja hankkeiden toteuttamiselle.
Kemi-Tornion lentoasema täyttää 80 vuotta.
Tammi-kesäkuu oli Finavian lentoasemilla vilkas.
Oulunsalon lentoasemalle kaavailtu hotelli on saanut rakennusluvan.
Onnettomuustutkintakeskuksen turvallisuustutkinta ilmailun vakavasta vaaratilanteesta Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla viime vuoden maaliskuulta on valmis.
Finavia palveli viime vuonna lentoasemillaan lähes 25 miljoonaa matkustajaa.
Marja kävi Oulun lentoasemalla SAS:n Oulu-Tukholma -lentoreitin avajaisissa. Haastateltavina ovat Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen ja SAS:n kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin asiakkuuspäällikkö Tuomas Kankaala.
Tämän vuoden tammi-syyskuussa 18,6 miljoonaa matkustajaa kulki Finavian operoimien 21:n lentoaseman kautta.
Onnettomuustutkintakeskus on antanut kansainvälisiä turvallisuussuosituksia Kittilän lentoasemalla tämän vuoden tammikuun alussa tapahtuneen kuolemaan johtaneen liikelentokoneen oviturman johdosta.