Maastopalojen tähystyskausi on käynnistynyt.
Lentoasemayhtiö Finavia on saavuttanut nettonollahiilipäästötason omassa toiminnassaan Ivalon, Kittilän, Kuusamon ja Rovaniemen lentoasemilla.
Lapin lennoston Hornetit ovat palanneet Oulunsalosta kotitukikohtaan Rovaniemelle. Lentotoiminta jatkuu nyt normaalisti Rovaniemen tukikohdasta, mutta muidenkin kenttien käyttöä tullaan jatkamaan.
Ylivieskan kaupunginvaltuusto päätti eilen asettaa Ylivieskan lentokenttäalueen rakennuksineen, rakennelmineen ja liittymineen julkiseen myyntiin.
Lentoliikenteen matkustajamäärä kasvoi viime vuonna viidenneksen.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on allekirjoittanut Finnairin kanssa sopimukset lentoliikenteen järjestämisestä viidelle maakuntakentälle.
Ylivieskan eilinen kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle Ylivieskan lentokentän noin 82:n hehtaarin suuruisen alueen asettamista julkiseen myyntiin rakennuksineen, rakennelmineen ja liittymineen.
Lapin lennoston Hävittäjälentolaivue 11 lentää tällä ja ensi viikolla Hornet-hävittäjillä yölentoja Rovaniemen lähiharjoitusalueilla sekä Ivalon ja Kajaanin välisellä alueella.
Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa on aloittanut suorat reittilennot Münchenin ja Oulun välillä lauantaina 16. joulukuuta. Uuden lentoyhteyden odotetaan mm. kasvattavan Oulun alueen talvimatkailua ja parantavan bisnesmahdollisuuksia.
Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa aloittaa huomenna suorat reittilennot Saksan Münchenin ja Oulun välillä.
Finavian lentoasemille avautuu alkavalla talvikaudella 24 uutta reittiä ympäri Eurooppaa.
Talvikauden aikana Lapin lentoasemille lennetään suoria lentoja yhteensä 15:sta maasta.
Rovaniemen lentokentällä varauduttiin eilen lento-onnettomuuteen, kun lentokone ilmoitti vaaratilanteesta.
Lentoyhtiö Edelweiss käynnistää tulevana talvena reittilennot Sveitsin Zürichista Kuusamoon.
Lentoasemayhtiö Finavia on investoinut 2,5 miljoonaa euroa Kuusamon lentoaseman kiitotievalojärjestelmän uusimiseen sekä rullaustien ja asematason uudelleenpäällystämiseen.
Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa aloittaa suorat reittilennot Saksan Münchenin ja Oulun välillä joulukuussa.