Oskari-kilpailu huipentuu perjantaina 17. marraskuuta kulttuuritalo Valveella järjestettävään Oskari-gaalaan, jossa palkitaan tuomariston valitsemat elokuvat sekä yleisöäänestyksen suosikkielokuva. Elokuvia kilpailuun voi lähettää 15.10. saakka.
Oulun lastenkulttuuripäällikkö Katri Tenetziä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin yleiset kulttuuripalvelut tukee oululaista kulttuuritoimintaa ja on mukana tuottamassa kulttuuripalveluita koko Oulun alueelle. Yleisten kulttuuripalveluiden kokonaisuuteen kuuluu kulttuuritalo Valveen ja Oulun lastenkulttuurikeskuksen toiminnan lisäksi kaupunginosakulttuurin sekä kulttuurihyvinvoinnin edistäminen.
Suomen lastenkulttuurikeskusten liitosta koordinaattori Ninni Pehkosta haastattelee Jussi Häkkilä
Lasten ja nuorten valtakunnallinen sarjakuvakilpailu 2021 on käynnistynyt. Pookin iltapäivässä kisasta kertoi Outi Hyvönen Lastenkulttuurikeskukselta Kemistä.
Oulun kaupunginhallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan kaupungin uuden kulttuuristrategian.
Vuosittainen kävijämäärä lisääntyi reilulla tuhannella viime vuoteen verrattuna. Lastenkulttuurikeskus toimii Sauvo-talossa Valtakadulla vielä tämän vuoden ajan. Lastenkulttuurikeskus järjestää monipuolista taidetoimintaa, tapahtumia ja pajoja lapsille, nuorille ja perheille. Yksittäisten kävijöiden lisäksi keskuksessa vierailee runsaasti päiväkoti- ja kouluryhmiä.
Koulutusvastaava Anni Järvelää Kansanmusiikki-instituutista haastattelee Jussi Häkkilä.