Hankkeen tavoitteena on kehittää Lapin työelämän monimuotoisuutta ja edistää maahanmuuttaneiden yhdenvertaisuutta ja työllistymistä, jossa suomen kielen kehittymisen tukemisella on keskeinen rooli. Hankkeella vahvistetaan myös maahanmuuttaneiden työelämätaitoja ja tuetaan työelämään siirtymistä.
Oulun yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seurakuntayhtymän johtajaksi teologian maisteri, toimitusjohtaja Aarne Kiviniemen.
Oulun yhteinen kirkkoneuvosto esittää valtuustolle, että seurakuntayhtymän johtajaksi valitaan teologian maisteri, toimitusjohtaja Aarne Kiviniemi.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tänään nimittänyt Oulun seurakuntayhtymän yhtymäjohtaja Pekka Asikaisen kenttäpiispaksi.
Oulun yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi eilisessä kokouksessaan seurakuntayhtymän viime vuoden tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen.
Oulun seurakuntayhtymä alkaa hoitaa omistamiensa Oulun Taka-Lyötyssä Caritas-kylässä ja Etelätullin alueella sijaitsevien vuokra-asuntojensa vuokraustoimintaa ensi kuun alusta alkaen.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella oli tänään laajempi häiriö potilastietojärjestelmässä.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on antanut Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymälle huomautuksen puutteellisen palvelujen järjestämisen vuoksi.
Oulun seurakuntayhtymän kirkollisverotulot kasvoivat viime vuonna lähes miljoona euroa 31,9:ään miljoonaan.
Koronavirusta esiintyy peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella edelleen paljon.
Elina ja Janne Jääskelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on todettu tällä viikolla 235 laboratoriovahvistettua koronavirustartuntaa, ja määrän odotetaan kasvavan.
Koronatilanteen vaikeutumisesta johtuen vastaanottojen ja koronaneuvonnan puhelinliikenne on pahoin ruuhkautunut ja kiireetöntä vastaanottotoimintaa joudutaan supistamaan. Tartunnanjäljitys kohdistetaan nyt sote-yksiköihin.
Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut aloittaa hoiva-avustajien oppisopimuskoulutuksen yhteistyössä koulutuskuntayhtymä OSAOn kanssa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin viime viikolla 202 koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on todettu ensimmäinen omikron-variantin aiheuttama koronavirustartunta.