Länsi-Pohjan alueen kuudesta kunnasta viisi Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio ja Ylitornio ovat asettaneett kuntaansa kokoontumisrajoituksen ja lisäksi koko Länsi-Pohjan alueella on voimassa ravintolarajoitus.
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto harkitsee kohdennettuja sisätilojen kokoontumisrajoituksia Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien alueille.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto lieventää kokoontumisrajoituksia Pohjois-Pohjanmaan alueella.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto lieventää Pohjois-Pohjanmaalla sisä- ja ulkotiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoituksia kuudesta henkilöstä kymmeneen henkilöön.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto jatkaa nykyisiä kokoontumisrajoituksia Pohjois-Pohjanmaan kuntien alueella ensi kuun alkuun saakka.
Covid-19-tartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Lapin aluehallintovirasto on antanut 3.12.2020 uudet, entistä kireämmät kokoontumisrajoituspäätökset sekä Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin että Lapin sairaanhoitopiirin alueille. Molemmat päätökset astuvat voimaan 7.12.2020.
Oulussa ulkoliikuntapaikat avautuvat tänään, mutta niilläkin on edelleen noudatettava kymmenen hengen kokoontumisrajoitusta.