Kilpailu- ja kuluttajavirasto on selvittänyt Kela-kyytejä välittävien taksiyhtiöiden mahdollisesti kilpailua rajoittavaa toimintaa.
Kela valmistelee hankintoja, joissa haetaan palveluntuottajaa tai palveluntuottajia huolehtimaan Kelan korvaamista taksimatkoista Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Lapin maakuntien alueella.
Markkinaoikeus on kumonnut Kelan korvaamien taksimatkojen hankintapäätökset Kanta-Hämeen, Etelä-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa.
Nykyinen pääjohtaja Elli Aaltonen jää vuodenvaihteessa eläkkeelle 66-vuotiaana. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Sanomalehti Kaleva.
Kari Tapion elämästä kertova Olen suomalainen saa ensi-iltansa elokuvateattereissa perjantaina. Marja jututti Kari Tapioa näyttelevää Matti Rististä ja ohjaaja Aleksi Mäkelää Elokuvateatteri Starissa nähdyn ennakkonäytöksen jälkeen.
Rasvamonttu on palannut kesätauolta ja alkuun ampaistaan heti Alavieskaan. Jyrki Pokelan verstaalta ja pihapiiristä löytyy isoja ja pienempiäkin koneita. Kuvassa seppä itse ja harvinainen apumoottorikäynnisteinen Catepillar D4C vuosimallia -61.
Kirsi-Maria Hiltunen ja Anne-Riikka Hanhela vierailivat Pookin lähetyksessä kertomassa Koikkela Kustannuksesta ja tekemistään kirjoista.
Poliisi pyytää tapauksen nähneitä tai teosta tai tekijästä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisin vihjepuhelimeen.
Kilpailu- ja kuluttajaviraston selvitysten mukaan välityskeskukset ovat saattaneet toimia kilpailulain kieltämällä tavalla, kun ne eivät ole välittäneet Kela-kyytejä syrjimättömästi kaikille taksiautoilijoille.
Oulun kaupunginvaltuusto päätti kesäkuussa perustaa uuden liikelaitoksen, johon siirtyvät Liikelaitos Oulun Serviisin, Liikelaitos Oulun Tilakeskuksen ja osa Oulun teknisen liikelaitoksen kiinteistö- ja logistiikkapalveluiden henkilöstöstä sekä osa Oulun teknisen liikelaitoksen henkilöstöstä.
Kesken finaalisarjan kokoonpanoon noussut Aleksi Mäkelä nousi juhlituksi sankariksi iskettyään ottelun ainoan osuman kuudennessa liigafinaalissa. Mäkelä nousi kokoonpanoon paikkaamaan loukkaantunutta Jani Hakanpäätä.
Oulun kaupunki aloittaa ensi kuussa Oulun Serviisiä, Oulun Tilakeskusta, Oulun teknistä liikelaitosta, Oulun Tietotekniikkaa sekä konsernihallintoon kuuluvaa tietohallintoa koskevat yt-neuvottelut.
Liikelaitos Oulun Tilakeskuksen viime vuoden tulos oli 12,9 miljoonaa euroa.
Oululainen Wind Controller on tehnyt sopimuksen Haminassa sijaitsevan Mäkelänkankaan tuuli- ja aurinkopuiston kunnossapidosta Suomen Voima Oy:n kanssa.
Duodecimin nuoren tutkijan palkinto on myönnetty Oulun yliopistossa työskentelevälle dosentti Erika Jääskeläiselle.
Aluehallintovirastot ovat selvittäneet pelastustoimen kiireellisten pelastustehtävien toteutumista vuosina 2013-2016.