Aitaus tulee olemaan Oulun kahdeskymmenes koirapuisto, nyt puistoja on 19.
Suomen 4H-liitto on palkinnut ranualaisen Mandi Koskelan MandiKon valtakunnallisen vuoden 4H-yritys -kilpailun 13-17-vuotiaiden sarjassa.
Pahiten työkyvyttömyydestä kärsivät kunnat löytyvät Itä- ja Pohjois-Suomesta, kertovat Kelan ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen julkaisemat Kansallisen terveysindeksin kuntatiedot.
Marja-tontun joulukalenteri 2023, 3. luukku: Emelia Mäkeläinen – Hyvää joulua
Anna Koskelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Sporttikympin haastattelussa Porin Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela, joka valmensi ensimmäisellä ja viimeisellä kaudellaan joukkueensa Suomen mestariksi.
Osasairauspäivärahakausia alkoi vuoden 2022 aikana yhteensä vajaa 27 000. Niistä lähes puolet alkoi mielenterveyden häiriöiden perusteella. Toiseksi yleisin syy sairauspäivärahakauden alkamiselle olivat tuki- ja liikuntaelinten sairaudet.
Oulun eilinen kaupunginvaltuusto päätti ulkoistaa Infra-liikelaitoksen.
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL vastustaa Oulun Infra-liikelaitoksen ulkoistamista vuorokauden mittaisella lakolla maanantaina.
JHL:n mukaan lakko voidaan keskeyttää, mikäli kaupunginhallitus lopettaa ulkoistamisen edistämisen.
Yt-neuvottelut Oulun kaupungin Infra-liikelaitoksen tulevaisuudesta ovat päättyneet erimielisinä.
Ammattiliitto JHL:n Oulun kunta-alan yhteisjärjestö on tyrmistynyt Oulun kaupungin suunnitelmista ulkoistaa Infra-liikelaitos.
Marja-tontun joulukalenteri 2022, 5. luukku: Mikko ja Emelia Mäkeläinen - Aavistus
Oulun lukioissa vietetään tänään ylioppilaskokelaiden penkinpainajaisia.
Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin ELY-keskukset, Oulun kaupunki ja Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitos esittävät huolensa Oulun tieliikennekeskuksen toiminnan lopettamispäätöksen johdosta ja vetoavat liikenne- ja viestintäministeriöön, Väylävirastoon ja Fintrafficiin toiminnan jatkamiseksi.
OP Koti Pohjoinen ostaa Isännöinti J. Koskela Oy:n.