Poliisilla oli juhannuksena satoja tehtäviä Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Keski-Pohjanmaalla.
Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton toiminnanjohtaja Kristiina Heinosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Juhannus sujui rauhallisesti Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen alueella.
Radio Pookin kuuntelijat äänestivät Tommi Soidinmäen Saunarallin ykköseksi Radio Pookin Kotimaisen tanssimusiikin parhaat TOP 200-listalla.
Koillismaalla juhannus oli poliisin näkökulmasta kohtuullisen vilkas.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla juodaan juhannuskahavit eri artistien kanssa. Tänään kesätunnelmissa ollaan Kyösti Mäkimattilan kanssa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla juodaan juhannuskahavit eri artistien kanssa. Tänään kesätunnelmissa ollaan Leif Lindemanin kanssa.
Juhannuksen menoliikenne tiivistyy torstaille ja vielä osin perjantaillekin, mutta ruuhkien lopullisesta sijoittumisesta on vaikea antaa yksityiskohtaisia ennusteita.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla juodaan juhannuskahavit eri artistien kanssa. Tänään kesätunnelmissa ollaan Heidi Pakarisen kanssa.
Turvallisuusviestinnän asiantuntija Juha Hassilaa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Länsi-Suomen merivartiostolla oli juhannusviikonloppuna 34 meripelastus- ja avustustapahtumaa.
Poliisia työllistivät etenkin kotihälytykset, häiriökäyttäytymiset sekä erilaiset liikenteestä aiheutuvat tehtävät.
Pelkästään Oulun seudulla oli juhannusaaton ja juhannuspäivän välisenä yönä lähes kaksisataa poliisitehtävää. Poliisia työllistivät pääsääntöisesti erilaiset häiriökäyttäytymiset ja päihtyneet henkilöt. Jokilaaksojen alueen poliisipartioille tuli hieman yli kaksisataa erilaista hälytystehtävää torstain ja sunnuntain välisenä aikana. Häiriökäyttäytymisen johdosta poliisiin säilöön tuotiin rauhoittumaan 20 henkilöä. Rattijuoppoja on jäänyt poliisin haaviin tuona aikana 12. Törkeitä rattijuopumuksia niistä oli seitsemän ja huume rattijuopumuksia kaksi. Pahoinpitelystä rikosilmoituksia kirjattiin kolme kappaletta.
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto muistuttaa, että hauskanpidon lomassa on huomioitava myös turvallisuus. Toiminnanjohtaja Kristiina Heinonen oli Marjan jututettavana.
Marjan jututettavana oli Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnas.
Osassa maata on metsäpalovaroituksia ja ennusteiden mukaan ne voivat olla voimassa Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen alueella myös juhannusviikonlopun aikana.