Aluehallintovirastot ovat myöntäneet valtionavustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan yhteensä 14 miljoonaa euroa 247:lle hakijalle.
Kaksi kertaa vuodessa jaettava Nuori Pohjoinen -tuki mahdollistaa tänäkin syksynä yhä useamman lapsen ja nuoren kohtuuhintaisen harrastuksen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
LähiTapiola Pohjoinen on jakanut 20 896 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan yhteensä 22:lle toimijalle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 3 027 785 euroa lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet yhteensä 17 miljoonaa euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan 252:lle hakijalle.
Ari Kettukankaan jututettavana uusien tilojen huomisesta avoimet ovet -tapahtumasta Nivalan kaupungin kulttuurituottaja Eija Kaarlela.
LähiTapiola Pohjoinen on jakanut 20 700 euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Oululaiset Esa Paloniemi ja Seppo Paakkari ovat hiljattain perustaneet elokuvayhdistyksen, Kinodromen.
SOS-Lapsikylän Unelmista totta -toiminta käynnistyy kuluvana syksynä nyt myös Oulussa.
Oulun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan yhteisöllisellä harrastustoiminnalla nuoruudessa voi olla positiivisia ja kauaskantoisia vaikutuksia mielenterveyteen.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt yli kaksi miljoonaa euroa 26:lle kunnalle liikuntaharrastamisen edistämiseen.
LähiTapiola Pohjoinen jakaa tänä keväänä 17 132 euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.
Oulun kaupunki on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä 127 000 euroa koululaisten harrastusten edistämiseen.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 3 020 000 euroa valtionavustusta lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan 633:lle toimijalle.
LähiTapiola Pohjoinen jakaa tänä keväänä 22 395 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan.
Jari Talkkunamaata haastattelee Petri Alminoja.