Oskari-kilpailu huipentuu perjantaina 17. marraskuuta kulttuuritalo Valveella järjestettävään Oskari-gaalaan, jossa palkitaan tuomariston valitsemat elokuvat sekä yleisöäänestyksen suosikkielokuva. Elokuvia kilpailuun voi lähettää 15.10. saakka.
IIK!!-kauhuelokuvafestivaali järjestetään tällä kertaa yhden yön mittaisena erikoistapahtumana Oulussa elokuvateatteri Starissa kahden viikon kuluttua.
Oululaiset Esa Paloniemi ja Seppo Paakkari ovat hiljattain perustaneet elokuvayhdistyksen, Kinodromen.
Oululainen elokuvateatteri Star sai eilen Red Carpet 2021-tunnustuksen Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin viisivuotisgaalassa.
Oulun seudulla viimeisen kolmen vuoden aikana kuvatut tv- ja elokuvatuotannot ovat tuoneet alueelle arviolta 3,5 miljoonaa euroa. Lukemassa ovat mukana Oulun ulkopuolisten tuotantoyhtiöiden tuotannot.
Oulussa toimivan Vesper-kodin hyvinä piirteinä ovat kotoisa ja rauhallinen ilmapiiri, kaunis sisustus ja sisäpiha. Asukkaat voivat osallistua vointinsa mukaan kodin askareisiin ja ulkoiluun. Vesper-kodin elämässä on mukana myös musiikki. Muistisairaita ja heidän läheisiänsä kohdellaan kunnioittaen ja yksilöllisesti elämänhistoria tuntien. Muita palkittavia on Elokuvateatteri Star, joka palkittiin Muistiystävällisenä yrityksenä ja kulttuuripalvelujen tuottajana.
Rakennus Miilukankaan toimitusjohtaja Kalevi Niskalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulu-Seura on valinnut tämän vuoden ETTAksi elokuvateatteri Starin.
Oulun Yrittäjien Vuoden Yrittäjä 2017 -palkinnon sai perinteikäs oululainen elokuvateatteri Star. Ensi vuoden alussa tulee voimaan sukupolvenvaihdos, jonka yhteydessä pitkään toimintaa pyörittänyt Kari Kantala ottaa myös virallisesti ohjat Starissa. Kari Kantala vieraili Pookin iltapäivässä.
Oulun Yrittäjien vuoden yrittäjä 2017 -palkinnon saaja on oululainen elokuvateatteri Star.
Keskiviikkona 2. marraskuuta ensi-iltaan tulee Taneli Mustosen ohjaama ja käsikirjoittama Luokkakokous 2 - Polttarit.