IIK!!-kauhuelokuvafestivaali siirtyy täksi vuodeksi Ouluun.
Valentin Vaala -elokuvafestivaalin koordinaattori Ilmari Leppihalmetta haastattelee Jussi Häkkilä.
Viikonloppuna Iissä järjestetyn Iik!!-kauhuelokuvafestivaalin lyhytelokuvakilpailun voitti jo toista kertaa helsinkiläinen Malakias.
Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali täyttää 40 vuotta.
Festivaalin taiteellista johtajaa Markku Pölöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
39. Oulun kansainvälisen lasten- ja nuorten elokuvien festivaalin lastenelokuvien kilpailun voitti Marina Andree Škopin ja Dražen Žarkovićin elokuva Isoisäni on avaruusolento.
Tänään alkanut Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali tarjoaa yhteensä yli sata elokuvaa.
Tämän vuoden IIK!!-kauhuelokuvafestivaalin mykkäelokuvaklassikko on Paul Wegenerin ja Carl Boesen vuonna 1920 ohjaama Der Golem, wie er in die Welt kam (Golem: miten hän tuli maailmaan).
Iik!! -festivaalin taiteellista johtaja Antti Näyhää haastattelee Jussi Häkkilä.
Viime viikonloppuna Iissä järjestetyn IIK!!-kauhuelokuvafestivaalin lyhytelokuvakilpailun voitti Nalle Mielonen seitsemänminuuttisella elokuvallaan Väärä talo vasemmalla. Elokuva voitti sekä kisan pääpalkinnon että yleisöpalkinnon.
Oulun Elokuvakeskus ry:n hallitus on valinnut Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin uudeksi taiteelliseksi johtajaksi taiteen maisteri Anna Asplundin.
Ensi kuussa järjestettävän Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin kilpasarjojen elokuvat on valittu. Festivaalijohtaja Eszter Vuojalaa haastattelee Jussi Häkkilä.