Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan rakennustyömaalla tapahtui lauantaina aamupäivällä kuolemaan johtanut tapaturma soodakattilan asennustyömaalla.
Kemiin rakennettavan Metsä Fibren biotuotetehtaan seuraavat suuret erikoiskuljetusta vaativat komponentit siirretään toukokuun ja heinäkuun aikana Ajoksen satamasta työmaalle
Metsä Fibren biotuotetehtaan harjannostajaisia vietettiin eilen Kemissä.
Taaleri Sijoitus Oy on ostanut 10,7 prosenttia KaiCell Fibers Oy:n osakekannasta.
Kemin biotuotetehtaan ensimmäinen suuri erikoiskuljetus saapuu Kemiin tänään.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre ja rakennusyhtiö Lehto Group ovat tehneet sopimuksen puurakenteisen käyttökonttorin rakentamisesta Kemin biotuotetehtaalle.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre ja Kelvion B. V. ovat tehneet sopimuksen jäähdytystornien toimittamisesta Kemiin rakenteilla olevalle biotuotetehtaalle.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre ja Flootech ovat tehneet sopimuksen vesilaitoksen toimittamisesta Kemiin rakenteilla olevalle biotuotetehtaalle.
Metsä Group on valinnut VR Transpointin Kemiin rakennettavan biotuotetehtaansa raakapuun logistiikkakumppaniksi.
Kemin biotuotetehdasprojektin johtaja Jari-Pekka Johanssonia Metsä Fibreltä haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre ja rakennusliike Lehto Group ovat tehneet esisopimuksen Kemiin suunnitellun biotuotetehtaan satamavaraston rakentamisesta.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on tänään myöntänyt ympäristö- ja vesitalousluvat Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaalle.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre ja Doosan Škoda Power ovat tehneet esisopimuksen Kemiin suunnitellun biotuotetehtaan turbiini-generaattorista, jonka sähköteho olisi 270 megawattia.
Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan hankesuunnitteluun kuuluvia valmistelevia töitä jatketaan uusilla toimenpiteillä.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre ja Linde ovat tehneet esisopimuksen Kemiin suunnitteilla olevan biotuotetehtaan happilaitoksesta.
Neles on valittu Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan venttiiliratkaisujen päälaitetoimittajaksi.