Jokilaaksojen alueella oli viikonloppuna muutama maastopalo.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueen koronatilanne on heikentynyt viikonlopun aikana merkittävästi. Haastattelussa Päivi Peltokorpi.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin tänään korona-altistuminen Alavieskan yhtenäiskoulussa, ja eilen Ylivieskassa Päivärinnan koulussa.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Alavieskan Hangaskurunkankaan tuulipuiston ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta.
Tällä kertaa Rasvamonttu suorastaan räjähtää Alavieskan Kähtävässä. Rajaniemen Mikko työskentelee omistamallaan Rajaniemen moottorikoneistamolla ja viettää vapaahetkiään nitrokäyttöisen kiihdytysmoottoripyörä Sirpan parissa. Kyseessä on todella tulinen lady, nimittäin sen vauhti kiihtyy jopa 400 kilometriin tunnissa. Viime kesänä hänen tiimillään oli kotiintuomisina myös drag racing -kiihdytyskilpailujen suomenmestaruus. Kurkataanpa nyt varovasti sinne talliin!
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on asettanut nähtäville Alavieskan Hangaskurunkankaan tuulivoimapuiston ympäristövaikutusten arviointiohjelman.
Kalajoen tapaus sattui Oulaistentiellä ennen seitsämää ja mukana oli kaksi osallista ja Alavieskan puoli kahdeksan aikaan Valtatie 27:llä ja osallisena oli yksi henkilö.
Alavieskassa paloi eilen illalla pienehkö pihasauna.
Eilen iltapäivällä Nivalassa tuli levisi maastoon n. hehtaarin alueelle. Aineelliset vahingot jäivät vähäisiksi. Palon syttymissyy jäi tällä kertaa epäselväksi. Alavieskassa Sakkoperällä keskisuuressa maastopalossa ei puolestaan ollut leviämisvaaraa ja sammutus jatkui päivän aikana. Palon syttymissyyksi epäillään aikaisemmin paikalla tehtyjä peltotöitä, josta on syntynyt kipinä maastoon.
Alavieskassa murtauduttiin 3.4.2020 yöllä Auto- ja Konekorjaamo Marjakankaalle ja yritettiin murtautua Alavieskan apteekkiin.
Keskiviikon klo 17 ja torstain klo 8.50 välisenä aikana murtauduttiin Alavieskan keskustassa kahteen eri liikekiinteistöön, joista varastettiin vähäinen määrä erilaista omaisuutta..
Alavieskan Yrittäjät palkittiin vuoden tekijänä. Puheenjohtaja Paula Tuuraa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pooki Viihteellä Showssa kuultiin keikkatunnelmia Alavieskan Viriltä, jossa esiintyi lauantaina (14.12) Pekkaniskan Pojat. Kuuntele yhden tanssikansan suosikkiyhtyeistä kuulumiset!
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Alavieskassa. Konekorjaamo Marjakangas on perheyritys, joka välittää jenkkiautoja, koneita ja varaosia Amerikasta. Isäntäparin omasta kokoelmasta löytyy myös valtava määrä erilaisia autoja. Kuvassa kaksi Buickia, vasemmalla tumman ruskea Limited vuosimallia 1958 ja oikealla musta Electra 1960.
Rasvamonttu on palannut kesätauolta ja alkuun ampaistaan heti Alavieskaan. Jyrki Pokelan verstaalta ja pihapiiristä löytyy isoja ja pienempiäkin koneita. Kuvassa seppä itse ja harvinainen apumoottorikäynnisteinen Catepillar D4C vuosimallia -61.