Pooki Viihteellä Showssa kuultiin keikkatunnelmia Alavieskan Viriltä, jossa esiintyi lauantaina (14.12) Pekkaniskan Pojat. Kuuntele yhden tanssikansan suosikkiyhtyeistä kuulumiset!
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Alavieskassa. Konekorjaamo Marjakangas on perheyritys, joka välittää jenkkiautoja, koneita ja varaosia Amerikasta. Isäntäparin omasta kokoelmasta löytyy myös valtava määrä erilaisia autoja. Kuvassa kaksi Buickia, vasemmalla tumman ruskea Limited vuosimallia 1958 ja oikealla musta Electra 1960.
Rasvamonttu on palannut kesätauolta ja alkuun ampaistaan heti Alavieskaan. Jyrki Pokelan verstaalta ja pihapiiristä löytyy isoja ja pienempiäkin koneita. Kuvassa seppä itse ja harvinainen apumoottorikäynnisteinen Catepillar D4C vuosimallia -61.
Orimattilan Jokivarren koulu Päijät-Hämeen pelastustoimen alueelta on tämän vuoden NouHätä!-mestari.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Alavieskassa. Takkusen Raimolla ei lopu koneet eikä harvinaiset aarteet kesken. Yläkuvassa "Aku Ankan" auto, saksalainen Lloyd Alexander 40-luvun lopulta. Tässä tapauksessa vesi ei ole hyvää veneen alla :)
Ylivieskan seutukuntayhdistyksestä projektipäällikkö Maija-Riitta Vuotia haastattelee Jussi Häkkilä.
Maisa Jorosen Jäätelöpyörä Savonlinnan 4H-yhdistyksestä ja Juho Alahautalan maalauspalveluyritys Alavieskan 4H-yhdistyksestä on valittu Suomen 4H-liiton vuoden 4H-yrityksiksi. Juhoa jututtaa Jussi Häkkilä.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma on myöntänyt tukea kolmelle terveysliikuntahankkeelle sekä yhdelle liikunnan aluejärjestölle Pohjois-Pohjanmaalle, yhteensä 39 100 euroa.
Hoivayhtiö Esperi Care on ostanut Alavieskassa toimivan Hoivakoti Pihapihlaja Oy:n koko liiketoiminnan.
Laura Ruohosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Juhlatoimikunnan puheenjohtaja Aili Nuoralaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Viime perjantaina tapahtuneessa polkupyöräilijän ja henkilöauton törmäyksessä sai surmansa alavieskalainen vuonna 1944 syntynyt mies. Tapahtumapaikka oli Alavieskantien ja Virintien risteyksen kevyenliikenteen väylä.
Henkilöautolla liikkeellä ollut mies pakoili eilisiltana poliisia Alavieskasta Ylivieskaan ja kohti Sieviä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Alavieskan kunta ja Liikennevirasto ovat käynnistäneet tien 18150 parantamishankkeen Alavieskan keskustassa.
Alavieskassa murtauduttiin Siivikon alueella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä turkistarhan varastorakennukseen.