Alavieskassa paloi eilen illalla pienehkö pihasauna.
Eilen iltapäivällä Nivalassa tuli levisi maastoon n. hehtaarin alueelle. Aineelliset vahingot jäivät vähäisiksi. Palon syttymissyy jäi tällä kertaa epäselväksi. Alavieskassa Sakkoperällä keskisuuressa maastopalossa ei puolestaan ollut leviämisvaaraa ja sammutus jatkui päivän aikana. Palon syttymissyyksi epäillään aikaisemmin paikalla tehtyjä peltotöitä, josta on syntynyt kipinä maastoon.
Alavieskassa murtauduttiin 3.4.2020 yöllä Auto- ja Konekorjaamo Marjakankaalle ja yritettiin murtautua Alavieskan apteekkiin.
Keskiviikon klo 17 ja torstain klo 8.50 välisenä aikana murtauduttiin Alavieskan keskustassa kahteen eri liikekiinteistöön, joista varastettiin vähäinen määrä erilaista omaisuutta..
Alavieskan Yrittäjät palkittiin vuoden tekijänä. Puheenjohtaja Paula Tuuraa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pooki Viihteellä Showssa kuultiin keikkatunnelmia Alavieskan Viriltä, jossa esiintyi lauantaina (14.12) Pekkaniskan Pojat. Kuuntele yhden tanssikansan suosikkiyhtyeistä kuulumiset!
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Alavieskassa. Konekorjaamo Marjakangas on perheyritys, joka välittää jenkkiautoja, koneita ja varaosia Amerikasta. Isäntäparin omasta kokoelmasta löytyy myös valtava määrä erilaisia autoja. Kuvassa kaksi Buickia, vasemmalla tumman ruskea Limited vuosimallia 1958 ja oikealla musta Electra 1960.
Rasvamonttu on palannut kesätauolta ja alkuun ampaistaan heti Alavieskaan. Jyrki Pokelan verstaalta ja pihapiiristä löytyy isoja ja pienempiäkin koneita. Kuvassa seppä itse ja harvinainen apumoottorikäynnisteinen Catepillar D4C vuosimallia -61.
Orimattilan Jokivarren koulu Päijät-Hämeen pelastustoimen alueelta on tämän vuoden NouHätä!-mestari.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Alavieskassa. Takkusen Raimolla ei lopu koneet eikä harvinaiset aarteet kesken. Yläkuvassa "Aku Ankan" auto, saksalainen Lloyd Alexander 40-luvun lopulta. Tässä tapauksessa vesi ei ole hyvää veneen alla :)
Ylivieskan seutukuntayhdistyksestä projektipäällikkö Maija-Riitta Vuotia haastattelee Jussi Häkkilä.
Maisa Jorosen Jäätelöpyörä Savonlinnan 4H-yhdistyksestä ja Juho Alahautalan maalauspalveluyritys Alavieskan 4H-yhdistyksestä on valittu Suomen 4H-liiton vuoden 4H-yrityksiksi. Juhoa jututtaa Jussi Häkkilä.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma on myöntänyt tukea kolmelle terveysliikuntahankkeelle sekä yhdelle liikunnan aluejärjestölle Pohjois-Pohjanmaalle, yhteensä 39 100 euroa.
Hoivayhtiö Esperi Care on ostanut Alavieskassa toimivan Hoivakoti Pihapihlaja Oy:n koko liiketoiminnan.
Laura Ruohosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Juhlatoimikunnan puheenjohtaja Aili Nuoralaa haastattelee Jussi Häkkilä.