Uusimmat

GRK Rail Oy solminut Väyläviraston kanssa sopimuksen Pohjois-Suomen rautatieliikenteen kauko-ohjausjärjestelmän uusimishankkeeseen kuuluvasta osahankkeesta.
Raahen kaupunginjohtaja Ari Nurkkala on irtisanoutunut tänään tehtävästään. Irtisanoutumisessa sovelletaan osapuolten välistä johtajasopimusta.
SSAB:n hallitus on tehnyt suuntaa-antavan päätöksen yhtiön pohjoismaisen ohutlevytuotannon perusteellisesta uudistamisesta ja vihreän siirtymän nopeuttamisesta. Päätöksen taustalla on fossiilivapaan teräksen voimakkaasti kasvava kysyntä. Tavoitteena on korvata nykyinen ohutlevytuotantojärjestelmä ns. minimill-pohjaisella tuotannolla, joka tarjoaa laajemman tuotevalikoiman ja paremman kustannusaseman. Tavoitteena on samalla päästä suurelta osin eroon hiilidioksidipäästöistä noin vuonna 2030. Suunnitelman toteutuminen edellyttää tarpeellisen infrastruktuurin olemassaoloa, etenkin riittävää määrää fossiilivapaata sähköä.
Lapin aluehallintovirasto on kieltänyt ampuma-aseilla harjoitettavan metsästyksen viideksi vuodeksi Inarin, Sodankylän, Sallan, Posion ja Rovaniemen kuntien virkistys- ja matkailualueilla.
LähiTapiola tukee Lapin yliopiston toimintaa lahjoittamalla yliopistolle 40 000 euroa.
Stora Enson liikevaihto kasvoi viime vuonna edellisvuodesta noin 1,5:llä miljardilla 10,164:een miljardiin euroon.
Valtioneuvosto teki eilen periaatepäätöksen osallistua Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunki 2026 -hankkeen rahoitukseen enintään 20:lla miljoonalla eurolla vuosina 2020-2026.
Vastavalittu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui eilen ensimmäiseen strategiaseminaariin.
Tiina Kumpulaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Tuki on yksilöllistä palveluohjausta, keskusteluapua sekä hyvinvointia tukevia ryhmäaktiviteetteja,
Maanomistajat ovat kyllästyneet laittomaan ajeluun omistamillaan mailla
Keskuksen toiminta kiinnostaa myös vapaaehtoisia