Uusimmat

Allergia-, iho- ja astmaliiton asiantuntija Anne Vuorenmaa oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Sun rakkautes tähden -teoksesta kävivät kertomassa Anna Myllylä ja Hanna Poikela. Sen ensi-ilta on keskiviikkona Kulttuuritalo Valveen Valvesalissa.
Veikkaus suunnittelee lopettavansa pelipöytätoiminnan ravintoloissa. Lisäksi ravintolapelipöytien tukitoimintoja sekä asiamiesmyynti- ja ketjuyhteistyötä suunnitellaan uudelleenorganisoitavaksi.
Pohjois-Pohjanmaan liiton vuoden ensimmäisessä maakuntahallituksen kokouksessa Oulussa päätettiin tänään käynnistää Pohjois-Pohjanmaan ilmastostrategian päivittäminen.
Onnettomuustutkintakeskuksen turvallisuustutkinta ilmailun vakavasta vaaratilanteesta Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla viime vuoden maaliskuulta on valmis.
Jokilaaksojen liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutki viime vuonna 14 kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta.
Oulun ammattikorkeakoulu, Insinööriliitto ry sekä Oulun Insinöörit ry ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä ja kehittää yhteistyötä.
Oulun yliopistossa on kehitetty maailman lujin sementtiä sisältämätön ekokuivabetoni, ns. geopolymeeribetoni, joka valmistetaan kuivista raaka-aineista ja vedestä.
Ilmatieteen laitokselta päivystävä meteorologi Nina Karustoa haastattelee Jussi Häkkilä.
VR selvittää yhdessä viranomaisten kanssa, miksi Helsingistä Ouluun matkannut InterCity-junavaunu vaurioitui eilen Lahdessa.
Monetra Oulu Oy on saanut päätökseen noin 500:ä työntekijää koskevat yhteistoimintaneuvottelut, joiden tuloksena organisaatiorakennetta kevennetään ja joustavuutta lisätään.
Oulun Nuorkauppakamarin järjestämä lasten ja nuorten liikuntatapahtuma Liikukko nää? innosti viikonloppuna 3570 oululaista liikkumaan rikkoen samalla tapahtuman kävijäennätyksen.