Juha-Pekka Haatajan työnteko palkittiin - "Pitkästä urasta tämän itselleni velkaa"

16.10.2017 14:55 - Joonas Hepola

Yli 700 liigaottelua pelannut Juha-Pekka Haataja palasi kuluvaksi kaudeksi IFK:hon yksivuotisella sopimuksella. Radio Cityn toimitus jututti Haatajaa ennen kauden alkua Oulussa.

Juha-Pekka Haataja palasi haastavampien vuosien jälkeen takaisin Liigan tehokkaimpien pistemiesten joukkoon. Viime kaudella Haataja oli KooKoon paras pistepistemies (20+21) ja koko Liigan pistepörssissä kärkikymmenikön tuntumassa 13:s.

- Mikäli et anna itsestäsi kaikkea, niin ennemmin tai myöhemmin joku ottaa paikkasi. Näin myöhemmällä iällä, kun näkee nuorten lahjakkaiden jätkien nousevan liigaporteille, niin se motivoi taistelemaan siitä omasta asemasta, juttelee Haataja tunnelmiaan. 

Ennen IFK:hon siirtymistä Haatajalla on alla kaksi hyvää kautta Kouvolassa. 

- Olen perustellut itselleni, että olen tämän pitkästä urasta velkaa. Haluan vetää viimeiset vuodet sillain, että jää varmasti hyvä mieli, kiteyttää Haataja tuntemuksiaan.

Alkukaudella Haataja on pelannut IFK:ssa 9 ottelua tehoin 5+3. 

Radio Cityn toimittaja Joonas Hepola tapasi Haatajan ennen kauden alkua oululaisessa Liikuntakeskus Hukassa. Millaista on ammattiurheilijan arki? Mitä pitkä ammattilaisura on opettanut? Entä miten harjoittelu on kokeneella pelaajalla muuttunut iän myötä? 

Juha-Pekka Haataja treenasi kesällä Liikuntakeskus Hukassa. (kuva: Olli Luoma-aho (videokaappaus))

(kuva: Olli Luoma-aho (videokaappaus))

Kilpailut

Uusimmat