Kuva: Fotolia

Augustine Jibrin jatkaa OPS:ssa

28.01.2017 13:51 - Mika Kuki

Jibrin haluaa näyttää, että OPS on todella ansainnut paikkansa Ykkösessä. Jibrinin myötä OPS:lla on tässä vaiheessa kasassa 13 sopimuspelaajaa alkavaan Ykkösen kauteen.

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on kiinnittänyt luottopuolustaja Augustine Jibrinin riveihinsä vuoden jatkosopimuksella. Jo kuudetta kauttaan OPS:ssa aloittava 28-vuotias nigerialaistoppari jatkaa mielellään, mutta nöyrin mielin tutussa ympäristössä.

- Joukkueen on todistettava, että se on todella ansainnut paikkansa Ykkösessä. Haluamme joukkueena saada mahdollisuuden tuoda kunniaa takaisin oululaiseen jalkapalloiluun, Jibrin kertoo.

Hän lupaa tuoda Palloseuraan positiivista energiaa ja joukkuepelaamista.

- Ensi kaudella tullaan minun osaltani näkemään vahva hahmo, motivaattori ja joukkuepelaaja. Mies, joka on täynnä tahtoa kehittyäkseen pelaajana seuraavalle tasolle. Tuon samalla positiivista energiaa joukkueeseen, sillä se auttaa pitämään joukkuehengen korkealla. Hyvän ilmapiirin kautta saadaan parhaat tulokset esille ja eväät menestyä.

OPS:n manageri Miika Juntunen on erittäin tyytyväinen, että Jibrinin kaltainen kokenut ja arvostettu pelaaja päätti jatkaa seurassa.

- ”Austin” on joukkueen varakapteeni ja erittäin tärkeä pelaaja alakerrassa. Hänellä oli viime vuonna polviongelmia, mutta toivottavasti hän pääsee tulevalle kaudelle terveenä. Austin on johtajatyyppi ja voimakas pelaaja maassa sekä ilmassa. Pukukopissa hän on myös erittäin tärkeä ja omaa hyvän huumorin. Hän on tärkeä myös ulkomaalaisten linkkinä seurajohdon ja pelaajan välissä. Hän on ollut pitkään Suomessa, Oulussa ja OPS:ssa. Hän tietää kulttuurierot ja uusien ulkomaalaispelaajien ongelmat sopeutumisessa.

Jibrin uskoo OPS:n yllätysmahdollisuuksiin Ykkösessä.

- Odotan mukavaa kautta ja taatusti monet ihmiset haluavat nähdä, kuinka me pärjäämme Ykkösessä. Luulenpa, että me olemme se ”yllättäjäjoukkue”, hän mainitsee.

Jibrin on OPS:n 13 sopimuspelaaja.

Kilpailut

Uusimmat