Kuva: Henri Luoma

HalpaHalli käynnistää muutosneuvottelut toiminnan tehostamiseksi

31.01.2024 15:00 - Ari Kettukangas

Alustavan arvion mukaan mahdolliset irtisanomiset tai osa-aikaistamiset koskevat enintään 40 työntekijää. Lomautukset voivat koskea koko henkilöstöä. Arvioitu säästötarve henkilöstökustannuksista on yhtiötasolla 1,5 miljoonaa euroa.

HalpaHalli käynnistää muutosneuvottelut toiminnan tehostamiseksi. Kokkolan Halpa-Halli Oy:n mukaan muutosneuvottelujen taustalla ovat taloudelliset ja tuotannolliset syyt. Neuvotteluiden tavoitteena on kustannustehokkuuden parantaminen ja vastaaminen nykyisiin markkinahaasteisiin. Alustavan arvion mukaan mahdolliset irtisanomiset tai osa-aikaistamiset koskevat enintään 40 työntekijää. Lomautukset voivat koskea koko henkilöstöä. Arvioitu säästötarve henkilöstökustannuksista on yhtiötasolla 1,5 miljoonaa euroa. Muutosneuvottelut käynnistyvät 7. helmikuuta ja niiden arvioidaan kestävän kuusi viikkoa. HalpaHalli työllistää Suomessa yhteensä 1300 henkilöä.

Lue myös: SSAB:n viime vuoden neljännen vuosineljänneksen liikevaihto oli 26 469 miljoonaa ja liiketulos oli 2 400 miljoonaa Ruotsin kruunua

Kilpailut

Uusimmat