Kuva: Jussi Häkkilä

Kaitoväylän ja Tietolinjan liikennejärjestelyiden rakentaminen käynnistyy Oulussa

16.05.2023 12:53 - Ari Kettukangas

Hankkeeseen sisätyy Kaitoväylän ja Tietolinjan kiertoliittymän parantaminen sekä baanayhteyden rakentaminen Ritaharjuntieltä Kaitoväylälle Paavo Havaksen tien liittymään saakka.

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut käynnistää Kaitoväylän ja Tietolinjan liikennejärjestelyiden rakentamisen Linnanmaalla. Rakentaminen alkaa toukokuun puolessa välissä ja työt valmistuvat lokakuussa 2023. Rakennustyö aiheuttaa liikennehaittaa työmaa-alueen läheisyydessä kävely-, pyörä- ja autoliikenteelle. Urakka-alueella on käytössä rakennustyön aikaiset liikennejärjestelyt koko urakka-ajan. Katujen rakentaminen liittyy Ritaharjuntienvarren työpaikka-alueen asemakaavamuutokseen ja Nokian toimitilojen rakentamiseen. Hanke on myös jatkoa asemakaavan mukaisen uuden Ritaharjuntien rakentamiselle. Hanke sisältää Kaitoväylän ja Tietolinjan liikennejärjestelyiden rakentamisen. Hankkeeseen sisätyy Kaitoväylän ja Tietolinjan kiertoliittymän parantaminen sekä baanayhteyden rakentaminen Ritaharjuntieltä Kaitoväylälle Paavo Havaksen tien liittymään saakka.

Lue myös: Oulun kaupunginhallitus päätti panostaa seudun joukkoliikenteen kehittämiseen vuositasolla 5,5 miljoonaa euroa vuosina 2024-2028

Kilpailut

Uusimmat