Kuva: Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Pohjois-Pohjanmaan Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto 2022 Euro Motor Centerille

05.12.2022 14:41 - Marja Ollakka

Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto jaettiin 3.12. Zemppi Areenalla Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa Euro Motor Center Oy:lle Oulusta.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto on korkein tunnustus menestyneestä yritystoiminnasta.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus valitsi Maakunnallisen Yrittäjäpalkinnon saajaksi omalla alallaan erikoistuneen ja hyvin menestyneen kasvuun kykenevän yrityksen Euro Motor Center Oy:n Oulusta. Yritys on yksi suurimmista moottoripyöräilyn erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista Suomessa. Yritys on lähtenyt liikkeelle 1994 kaverusten mopoliikkeestä. Yrityksestä on pysytty kehittämään yhteistyössä asiakkaiden erikoistarpeet huomioiva yritys ja erikoiskauppa. Tämä kertoo omistautumisesta ja intohimosta tehdä asioita pitkäjänteisesti, asiakkaita kuunnellen laadusta tinkimättä. Kiitosta saa myös henkilökunta omistautumisestaan.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja Oulun käsi- ja pienteollisuussäätiö palkitsivat Vuoden Yksinyrittäjänä 2022 naprapaatti Jarna Julkusen Oulusta. Palkintokriteereinä ovat menestyksekäs toiminta yksinyrittäjänä verkostoja hyödyntäen. Vuoden Yksinyrittäjäkilpailussa oli avoin haku ja valitsijaraadin lisäksi Jarna Julkusta oli ylivoimaisesti eniten ehdotettu palkinnonsaajaksi. Palkinnossa korostuvat kädentaidot ja osaaminen.


Vuoden nuoren yrittäjän palkinnon sai puolestaan Laatutrio Oy Oulusta. Valinnan teki Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Nuorten Yrittäjien johtoryhmä. Laatutrio Oy on vuonna 2018 perustettu, alun perin maalausalan yritys, jonka toimitusjohtaja Veikka Österberg perusti parikymppisenä olleessaan vielä opiskelija. Yritys on investoinut rohkeasti ja uskaltanut ottaa hallittuja riskejä. Yritys työllistää ja kouluttaa paljon nuoria ammattilaisia. Lisäksi se on laajentanut ja mukauttanut toimintaansa muuttuvassa maailmantilanteessa ulkomaalauksista sisämaalauksiin ja aurinkopaneeleihin.

Kilpailut

Uusimmat