Kuva: AOP

Kalajoen juhannus työllisti poliisia juhannuspäivänä – vakavia rikoksia ei ole tullut poliisin tietoon

26.06.2022 12:33 - Minna Kuosmanen

Koko Oulun poliisilaitoksen alueella oli juhannuspäivän kello 6-18 välisenä aikana yhteensä 169 poliisitehtävää. Lauantain kello 18 ja sunnuntain kello kuusi välisenä aikana Oulun kenttäjohtoalueella oli 104 tehtävää, Jokilaaksojen alueella 112 tehtävää, Kainuussa 47 ja Koillismaalla 16. Poliisia työllisti Kalajoki, jonne poliisitehtäviä kirjautui yön aikana 59. Oulussa tehtäviä oli 71.

Koko poliisilaitoksen alueella on juhannuksen aikana jäänyt kiinni 17 rattijuoppoa. Pahoinpitelyrikoksista on kirjattu 21 ilmoitusta.

Liikenneyksikön partiot ovat perjantain ja lauantain aikana valvoneet liikennettä sekä maalla että vesillä. Vesiliikennejuopumuksia on jäänyt kiinni kolme ja varustepuutoksista on veneilijöille annettu sakkoja ja huomautuksia. Tien päältä liikennepartiot ovat ottaneet kiinni viisi rattijuoppoa, näistä neljä alkoholirattijuopumusta ja yksi huumausainerattijuopumus. Ylinopeuksista on määrätty kaksi henkilöä ajokieltoon ja annettu muutamia sakkoja.  

Juhannuksen aikana on Oulun poliisin tietoon tullut kaksi hukkunutta, toinen Ristijärvellä ja toinen Kalajoella. Kalajoella juhannusaattona kadonneen veneilijän löysi Lumijoen etsintävene team lauantaina. Poliisi kiittää vapaaehtoisia tärkeästä avusta etsintätyössä. 

Poliisi jatkaa valvontaa ja puhalluttaa kuljettajia myös sunnuntaina.  

Kilpailut

Uusimmat