Kuva: Pixabay

Suomen urheilun eettinen keskus tutkimaan Petri Kaijansinkkoa koskevaa häirintätapausta

05.01.2022 10:48 - Jussi Häkkilä

Suomen Pesäpalloliitto on saanut valmiiksi Petri Kaijansinkkoa koskevan häirintätapauksen esiselvityksen ja sen perusteella liiton johtokunta on pyytänyt Suomen urheilun eettistä keskusta tutkimaan asian.

Suomen Pesäpalloliitto on saanut valmiiksi Petri Kaijansinkkoa koskevan häirintätapauksen esiselvityksen ja sen perusteella liiton johtokunta on pyytänyt Suomen urheilun eettistä keskusta tutkimaan asian. Pesäpallon kurinpitomääräysten mukaan kurinpitomenettelyn kohteena oleva Petri Kaijansinkko on automaattisesti väliaikaisessa peli- ja toimitsijakiellossa silloin, kun hänen kurinpitoasiansa käsittely on kesken. Viime vuoden lopulla julkisuudessa käytiin vilkasta keskustelua kyseisestä häirintätapauksesta.
Suomen Pesäpalloliitolla on täysi nollatoleranssi kaikkeen häirintään. Pesäpallotoimijoita on kehotettu ilmoittamaan matalalla kynnyksellä kokemastaan tai havaitsemaan häirinnästä, esimerkiksi liiton nettisivujen kautta.

Lue myös: Raahen kaupunginjohtaja syyttää kaupunginhallituksen puheenjohtajaa epäasiallisesta käytöksestä ja häirinnästä

Kilpailut

Uusimmat