Miesten Superpesis alkaa 2. heinäkuuta, jolloin 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta. Koronaviruspandemia toi superpesiskauden ylle tummia pilviä, jotka ovat nyt häviämässä. Pesäpalloliitossa ollaan todella tyytyväisiä liiton ja seurojen yhteisestä päätöksestä. Liitto ja seurat huomioivat vastuullisuuden kaikissa tilanteissa ja odottavat yhä tarkkoja ohjeita aluehallintovirastoilta.
Topi Kososta haastattelee Petri Alminoja.
Seitsemänkertainen pesäpallon suomenmestari Jimi Heikkinen on tehnyt sopimuksen Oulun Lipon kanssa.
Pesäpalloliitto on myöntänyt jäsenseuroilleen yhteensä 150 000 euroa tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen.
Pesäpalloliitto palkitsi viikonloppuna vuoden pesäpalloseurana Kempeleen Kirin ja vuoden junioriseurana Laitilan Jyskeen.
Ensi kaudella ykköspesistä pelaava Oulun Lippo ja Superpesistä pelaava Sotkamon Jymy ovat allekirjoittaneet farmisopimuksen.
Ulkopelissä kopparin tonttia hoiteleva Korhonen pelasi jo kaudella 2017 Kempeleen Kirissä lainasopimuksella heinäkuun siirtorajaan asti.
Kahdeksan naisten ja kahdeksan miesten joukkuetta jatkaa pesäpallon suomenmestaruuden tavoittelua.
Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkue vaihtaa pelinjohtoa.
Leirin johtaja Heidi Helasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Sotkamon Jymyn Jani Komulainen on valittu pesäpallon miesten Itä-Länsi -ottelun Idän pelinjohtajaksi parinaan saman seuran Saku Komulainen.
Urheilumajakan vieraana pesäpalloilulle sielunsa antanut Juha-Matti Ranta.
Naisten superpesisjoukkue Kempeleen Kiri ja Neea Mikkola ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen
Ensi kaudella miesten ykköspesistä pelaava Oulun Lippo on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Toni Kohosen kanssa.
Ari Steniuksen luotsaamassa Urheilumajakassa puhutaan viikottain ajankohtaisista urheiluasioista.
Oulun Lipottaret on voittanut kolmannen kerran peräkkäin pesäpallon B-tyttöjen suomenmestaruuden. Loppuottelusarjan toisen voittonsa joukkue haki eilen Raumalta voittaen sikäläisen Feran lukemin 2-1.