Kuva: Jussi Häkkilä

THL: 781 uutta koronatartuntaa

10.08.2021 12:09 - Jussi Häkkilä

Suomessa on todettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan 781 uutta koronatartuntaa.

Suomessa on todettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan 781 uutta koronatartuntaa. Tartuntoja on nyt 113 437. Sairaalassa on koronan takia 93 henkilöä, heistä 16 tehohoidossa.

Lapin sairaanhoitopiirissä on todettu tällä viikolla neljä uutta koronatartuntaa. Tartuntoja on yhteensä 1094. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueella on puolestaan todettu 29 uutta tapausta. Kaikkiaan tähän mennessä on todettu 808 tapausta.

Soiten alueella on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on hoidossa yksi koronavirustartunnan saanut potilas.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on todettu tänään kuusi uutta koronavirustartuntaa, joista viisi Ylivieskassa ja yksi Alavieskassa. Suurin osa tartunnoista on uusia eivätkä ne liity aiempiin tartuntaketjuihin. Tartuntatautiviranomaisen suosituksesta Ylivieskan kaupunki ottaa uudelleen käyttöön maskisuosituksen sekä etätyö- ja etäkokoussuosituksen.
Ravintola Jokerissa Ylivieskassa on saattanut altistua koronatartunnalle 6.-7.8. välisenä yönä puolen yön jälkeen. Myös Kärkkäisen tavaratalon yhteydessä sijaitsevassa Ravintola Locos Cocosissa on voinut altistua koronavirukselle torstaina 5.8. klo 11.30-12.30.  

Lue myös: Oulussa 15 uutta koronatartuntaa

Kilpailut

Uusimmat