Vuoden rajamies kapteeniluutnantti Janne Isometsä Virpiniemen merivartioasemalta

22.03.2021 08:57 - Jussi Häkkilä

Kapteeniluutnantti Janne Isometsää Länsi-Suomen merivartioston Virpiniemen merivartioasemalta haastattelee Jussi Häkkilä.

Vuoden rajamieheksi on nimetty kapteeniluutnantti Janne Isometsä Länsi-Suomen merivartioston Virpiniemen merivartioasemalta. Hän on palvellut Rajavartiolaitoksessa vuodesta 1998. Hän aloitti palvelusuransa Kalajoen merivartioasemalla. Hän on palvellut vartioupseerina Kalajoen sekä Kemin merivartioasemilla, varapäällikkönä Vallgrundin merivartioasemalla sekä päällikkönä Virpiniemen merivartioasemalla vuodesta 2019 alkaen.
Palkitsemisperustelujen mukaan Isometsässä yhdistyvät täysimääräisesti Rajavartiolaitoksen arvot ammattitaito, luotettavuus ja yhteistyökyky. Hänen vuorovaikutustaitonsa ovat erinomaiset ja hän toimii rakentavasti ja luottamusta herättäen eri henkilöstöryhmien välillä. Esimerkillään hän luo erityisen hyvää positiivista ilmapiiriä työyhteisöön sekä kansalaisten ja yhteistyöviranomaisten kanssa toimittaessa. Kapteeniluutnantti Janne Isometsän johdolla Virpiniemen merivartioasema käynnisti sisärajavalvonnan ensimmäiset toimenpiteet Torniossa viipymättä ja ammattitaitoisesti poikkeuksellisissa olosuhteissa ja toimet ovat jatkuneet samalla ammattitaidolla koko koronaepidemian ajan.

Lue myös: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määrää kunnat järjestämään terveystarkastuksen rajanylityspaikoilla eri puolilla maata mm. Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa

Kilpailut

Uusimmat