NTRNZ medialle maailmanlaajuinen jakelusopimus TVF Internationalin kanssa

06.11.2020 16:38 - Marja Ollakka

NTRNZ media on tehnyt sopimuksen sotadokumenttisarja Untold Arctic Warsin maailmanlaajuisesta jakelusta Ison-Britannian suurimman jakelijan TVF Internationalin kanssa. Lisäksi sarjan oikeudet on jo myyty kaikkiin Pohjoismaihin Islantia lukuunottamatta.

Ainutlaatuinen, arktinen sotadokumenttisarja Untold Arctic Wars on kansainvälinen sarja toisen maailmansodan vähiten tunnetuista tapahtumista; taisteluista arktisella alueella. Sarja käsittelee pohjoisen alueen merkitystä toisen maailmansodan kulussa sekä avaa useita aiemmin suurelta yleisöltä piilossa olleita tapahtumaketjuja. Luvassa on uusia merkittäviä löytöjä arktisilta taistelukentiltä sekä arkistoista.

Sarjan kuvaukset ovat alkaneet suunnitellusti kesällä 2020, ja kuvauksia on tehty niin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa kuin Venäjälläkin. Sarjaa tullaan kuvaamaan Skandinavian ja Venäjän lisäksi myös Keski-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Tähän mennessä kuvausryhmät ovat kiertäneet seuraamassa useiden sotatapahtumia aktiivisesti kartoittavien ammattilaisten maastotutkimuksia.

Oululainen NTRNZ media Oy on sisällöntuotantoon keskittynyt luova talo, jonka arvot nojaavat pohjoisen puhtaaseen luontoon. NTRNZ media tunnetaan parhaiten kolmella Kultaisella Venlalla palkitusta Eränkävijät-tv-sarjasta, sekä sen kansainvälisestä versiosta Love of the Wild.

Lue myös: Muhoksen Lemmenpolulla nautitaan huomenna valotaiteesta ja julkaistaan kunnan uusi brändi – "Ollaan tuotu myös kolmiuloitteisuutta mukaan"

Kilpailut

Uusimmat