Kuva: Hiihtokeskus Iso-Syöte

Vuoden hiihtokeskus Vuokatti, vuoden lähikeskus Sipoon Talma ja vuoden hiihtokoulu Pudasjärven Iso-Syöte

07.10.2020 09:39 - Ari Kettukangas

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry valitsi eilisessä vuosikokouksessa vuoden hiihtokeskukseksi Vuokatin, vuoden lähikeskukseksi Sipoon Talman ja vuoden hiihtokouluksi Pudasjärven Iso-Syötteen.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry valitsi eilisessä vuosikokouksessa vuoden hiihtokeskukseksi Vuokatin, vuoden lähikeskukseksi Sipoon Talman ja vuoden hiihtokouluksi Pudasjärven Iso-Syötteen. Valintaraadin muodostivat median, matkailun ja lajiliittojen edustajat. Kuluttajilta pyydettiin ehdotuksia Ski.fi-sivuilla ja niitä saatiin ennätysmäärä, yli 4 000 kappaletta. Kuluttajien äänet jakaantuivat laajasti, ehdotuksia sai 46 lähikeskusta ja 23 hiihtokeskusta. Erityisen esimerkillistä on Vuokatin panostus lapsien ja lapsiperheiden viihtyvyyteen.Vuokatissa huomioidaan myös aktiivilaskijat ja keskus on tunnetusti monen huippu-urheilijan leirikohde. Ensiluokkainen paippi ja kaudelle 2019–2020 mittavat parannustyöt kokenut parkki herättää jatkossakin aktiivilaskijoiden mielenkiinnon.
Raadin mukaan Vuokatissa perustoiminnan taso on jatkuvasti korkea.
Iso-Syötteen hiihtokoulu kantaa hienosti vastuunsa uusien harrastajien tuomiseksi laskettelun ja lumilautailun pariin. Kaudella 2019–2020 hiihtokoulu tarjosi alueen ekaluokkalaisille ilmaisen, innostavan ja turvallisen tutustumisen lasketteluun ja lautailuun. Pitkäjänteistä kasvatustoimintaa on myös vuodesta 2011 toiminut Iso-Syötteen kaikille avoin laskutalli Airforce. Tämä mahdollistaa nuorille uusien laskukavereiden löytämisen ja siten viihtymisen entistä paremmin mäessä.

Lue myös: Finnair päivitti talvikauden liikenneohjelmaansa

Kilpailut

Uusimmat