Kuva: Mari Korpua

Oulun poliisilaitoksen määräaikaiseksi poliisipäälliköksi Mika Heinilä

20.07.2020 15:02 - Marja Ollakka

Poliisihallitus on nimittänyt oikeustieteen maisteri Mika Heinilän Oulun poliisilaitoksen määräaikaiseksi poliisipäälliköksi 1.8.2020 alkaen lokakuun loppuun saakka. Heinilä toimii tällä hetkellä Poliisihallituksessa poliisiylitarkastajana valvonnan- ja hälytystoiminnan vastuualueella poliisitoimintayksikössä.

Oulun poliisilaitoksen määräaikaisen poliisipäällikön virkaan oli 10 hakijaa. Virka tulee avoimeksi 1.11.2020 lukien, kun poliisipäällikkö Sauli Kuha jää eläkkeelle. Kuha on eläköitymiseensä saakka poissa virantoimituksesta vuosilomalla.

Poliisipäällikkö johtaa poliisilaitoksen toimintaa ja vastaa poliisilaitoksen toiminnasta ja sen vaikuttavuudesta, kehittämisestä, toimintaedellytyksistä sekä sisäisistä palveluista.

Poliisipäällikön tehtävänä on muun muassa vastata poliisilaitoksen toimintaedellytyksistä ja toiminnan ja talouden yhteensovittamisesta, laitoksen tehtävien tuloksellisesta hoitamisesta sekä vahvistaa poliisilaitoksen toimintalinjat ja toiminnan painopisteet sekä vastata poliisilaitoksen valmiudesta ja varautumisesta.

Lue myös: Poliisi pyytää havaintoja Kuhmossa kadonneeksi iilmoitetusta henkilöstä

Kilpailut

Uusimmat