Kuva: Fotolia

Oululaiset tyytyväisiä ohjattuihin liikuntapalveluihin

15.05.2020 08:41 - Jussi Häkkilä

Viime marraskuussa tehdyn kyselyn mukaan oululaiset ovat pääsääntöisesti erittäin tai melko tyytyväisiä ohjattuihin liikuntapalveluihin.

Viime marraskuussa tehdyn kyselyn mukaan oululaiset ovat pääsääntöisesti erittäin tai melko tyytyväisiä ohjattuihin liikuntapalveluihin. Ohjaajien ammattitaito sai eniten kiitosta. Erittäin tyytyväisten määrä oli kasvanut edelliseen kyselyyn verrattuna. Myös tyytymättömyys musiikkiin tunneilla oli vähentynyt verrattuna vuoteen 2017.
Puku- ja pesutilojen riittävyydessä olisi oululaisten mielestä parantamisen varaa etenkin isoimmissa liikuntapaikoissa. Ryhmien koot ovat myös aiheuttaneet tyytymättömyyttä suurissa liikuntapaikoissa, ja vastaajat ehdottavatkin lisää ohjattuja tunteja. Parkkipaikat useassa liikuntapaikassa eivät ole olleet vastaajien mukaan riittäviä.
Oululaisten näkemyksiä ohjauspalveluista keräsi Trapesti Oy liikuntapalveluiden tilauksesta. Kyselyyn vastasi 770 henkilöä. Vastaavanlainen asiakastyytyväisyyskysely on toteutettu vuodesta 2011 lähtien joka toinen vuosi.

Lue myös: Ulkoliikuntapaikat avautumassa mm. Oulussa

Kilpailut

Uusimmat