Oulun teatterin toimitusjohtaja siirtyy Vuolteen talous- ja kehittämisjohtajaksi

13.05.2020 12:27 - Marja Ollakka

Oulun teatterin toimitusjohtaja Tuija Hyppönen siirtyy Vuolle Setlementti ry:n talous- ja kehittämisjohtajaksi. Siirtyminen tulee tapahtumaan asteittain tulevan kesän ja syksyn aikana.

Hyppönen on toiminut Oulun teatterin toimitusjohtajana vuodesta 2014 (pl. perhevapaat 2015-2017). Hän aloitti työskentelyn Oulun teatterin palveluksessa vuonna 2009 teatterin hallintopäällikkönä. Koulutukseltaan Hyppönen on kauppatieteiden maisteri.

Hyppönen kertoo olevansa syvästi kiitollinen teatterin hallitukselle luottamuksesta ja tuesta sekä teatterin upealle ja valtavan lahjakkaalle henkilökunnalle kaikista niistä arvokkaista hetkistä, joita on saanut teatterilla heidän kanssaan kokea. Teatterin uutta taiteellista johtajaa hän kehuu vuolaasti.

Oulun teatteri aloittaa välittömästi uuden toimitusjohtajan hakumenettelyn.

Vuolle Setlementti ry on vuodesta 1944 asti Oulussa toiminut voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti- ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen toiminnot pitävät sisällään yleissivistävää koulutusta ja erilaisia kulttuuri- ja harrastusopintoja tarjoavan Vuolle Opiston, yksilön voimavaroja vahvistavia hyvinvointipalveluita sekä Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen toiminnan. Toiminnot tavoittavat vuosittain noin 15 000 oululaista. 

Kilpailut

Uusimmat