Kuva: Oulun yliopisto

Suomen ensimmäinen mikroyrittäjyyskoulutus alkaa Oulun yliopistossa

12.03.2020 08:52 - Jussi Häkkilä

Suomen ensimmäinen mikroyrittäjyyden koulutus alkaa Oulun yliopistossa.

Suomen ensimmäinen mikroyrittäjyyden koulutus alkaa Oulun yliopistossa. Ensi kuun puolivälissä alkavan koulutuksen tavoitteena on parantaa mikro- ja yksinyrittäjien henkilökohtaista osaamista, mutta myös jaksamista.
Koulutuksessa tutustutaan mikroyrityksissä tarvittavaan liiketaloudelliseen osaamiseen uusimman tutkimustiedon ja tosielämän yritystarinoiden kautta. Opiskelijat saavat tietoa mm. ketteristä tuotantomenetelmistä, rekrytoinnista ja mikroyritysten digitaalisen myynnin ja markkinoinnin perusteista. Koulutus toteutetaan Kerttu Saalasti Instituutin, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun ja Täydentävien opintojen keskuksen yhteistyönä.
Mikroyrittäjien koulutustarve on noussut esiin Oulun yliopistoon kuuluvan Kerttu Saalasti Instituutin vetämässä valtakunnallisessa mikroyrittäjien vertaisverkostossa. Yrittäjät ovat kokeneet, että olemassa olevia koulutusratkaisuja ei ole rakennettu mikroyrittäjän tarpeisiin. Aika- ja paikkasidonnaiset koulutukset eivät myöskään sovellu yrittäjän kiireiseen arkeen.

Lue myös: Nivalassa toimivalle Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutille valtakunnallinen mikroyrittäjyyden tutkimustehtävä

Kilpailut

Uusimmat