Kuva: Oulun kaupunki

Kestävästi liikkuva Linnanmaa 2025- suunnittelukisan voitti VIRTA

27.02.2020 13:09 - Jussi Häkkilä

Oulun Linnanmaan kampusalueen ja kestävän liikkumisen olosuhteiden kehittämiseksi järjestetyn Kestävästi liikkuva Linnanmaa 2025 - suunnittelukilpailun voitti työ nimeltä Virta.

Oulun Linnanmaan kampusalueen ja kestävän liikkumisen olosuhteiden kehittämiseksi järjestetyn Kestävästi liikkuva Linnanmaa 2025 -suunnittelukilpailun voitti työ nimeltä Virta. Voittajaryhmä sisäisti palkintoraadin mukaan haasteen ja aihepiirin hienosti, ja lähti työstämään sitä rohkeasti. Lähestymiskulma oli laaja ja monipuolinen. Työ sisälsi sekä suuria visioita että pieniä, helposti toteutettavia toimenpiteitä. Kestävän kehityksen tavoitteet oli huomioitu voittajatyössä erinomaisesti.

Opintojaksoon osallistui kolmisenkymmentä opiskelijaa, jotka jakaantuivat kuudeksi ryhmäksi. Ryhmissä opiskelijat muodostivat vision tulevaisuuden liikkumisesta sekä työstivät konkreettisia ratkaisuja kestävän liikkumisen edistämiseksi. Työn tukena oli luentosarja, jossa opiskelijat saivat monipuolisen kattauksen alan tuoreinta tietoa ja osaamista.

Opintojakso toteutettiin yhteistyössä Oulun kaupungin, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Suomen Yliopistokiinteistöjen, Oulun yliopiston ja Ramboll Finlandin kanssa.

Lue myös: Kemin keskustan kehittämisestä ideakilpailu arkkitehtiopiskelijoille

Kilpailut

Uusimmat