Kuva: pt

PAM laajensi lakkoaikeitaan kaupan ja kiinteistöpalvelualan neuvottelujen vauhdittamiseksi

07.02.2020 11:00 - Jussi Häkkilä

Kaupan alan työehtosopimusneuvotteluissa ei edelleenkään ole tapahtunut merkittävää edistystä, minkä vuoksi Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallituksen päätöksen mukaisesti lakot laajenevat viikolle yhdeksän.

Kaupan alan työehtosopimusneuvotteluissa ei edelleenkään ole tapahtunut merkittävää edistystä, minkä vuoksi Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallituksen päätöksen mukaisesti lakot laajenevat viikolle yhdeksän. Ellei sopimukseen päästä aiemmin, niin kyseisellä viikolla lakkoon menevät Keskon varastot sekä kaikki K-Citymarketit. PAM on aikaisemmin ilmoittanut myös mm. kaikkia alueosuuskauppojen Prismoja sekä S-ryhmään kuuluvaa Inex Partners Oy:n Sipoon käyttötavara- ja päivittäistavaralogistiikkakeskusta koskevasta lakosta viikolla kahdeksan.

Palvelualojen ammattiliitto PAM laajentaa lakkoaikeitaan myös kiinteistöpalvelualalla, koska neuvottelut eivät ole edenneet. Lakot laajenevat viikolla yhdeksän. Lakko koskee Etelä-Suomessa, Itä-Suomessa ja Lounais-Suomessa olevien ISS -Palvelut Oy:n, Lassila & Tikanoja Oyj:n, SOL Palvelut Oy:n ja RTK-Palvelu Oy:n ilmoitettujen kohteiden töitä. Lakkojen kesto on kahdesta viiteen vuorokautta. Lisäksi lakossa ovat Keskon varastojen ja K-Citymarkettien siivouksen ja kiinteistönhoidon työt. Aiemmin liitto on ilmoittanut edellisviikolla alkavista kiinteistöpalvelualan lakoista Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla sekä Keski-Suomessa.

Lue myös: PAM aloittaa lakkoilun kuun lopulla

Kilpailut

Uusimmat