Oamkin englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin liki 1 200 hakijaa

23.01.2020 12:11 - Paavo Törmi

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) englanninkieliset tutkinto-ohjelmat kiinnostivat liki 1 200 hakijaa. Hakuaika ammattikorkeakoulujen vieraskielisiin koulutuksiin päättyi eilen.. Oamkin kuuteen englanninkieliseen koulutukseen oli yhteensä 1 183 hakijaa. Aloituspaikkoja oli tarjolla yhteensä 165.

Tekniikan ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan englannin kieliseen koulutukseen oli yhteensä 460 hakijaa. Liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen hakijamäärä oli 409. Valintakokeet järjestetään huhtikuussa. Osa opiskelijoista valitaan todistuksen perusteella.  

Ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin (YAMK) oli yhteensä 314 hakijaa. Opiskelijavalinnat tapahtuvat ennakkotehtävän perusteella ja osassa YAMK-tutkinnoista järjestetään myös valintakoe. Vieraskielisen koulutuksen opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 5. kesäkuuta. Hakijamäärä kasvoi myös oulun yliopiston kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin. Haussa oli mukana 17 kaksivuotista maisteriohjelmaa ja yksi kanditaattiopinnoista alkava viisivuotinen ohjelma. Eilen päättyneessä haussa niihin jätti hakemuksensa yhteensä 2314 hakijaa yli sadasta maasta.

Opiskelijavalinnat kansainvälisen ohjelmien haun osalta julkaistaan maaliskuun alussa.

Kilpailut

Uusimmat