Kuva: Fotolia

Oulun lapset ja nuoret päättivät kaupunkikokouksessa lausunto- ja määrärahaehdotusten eteenpäin viemisestä

03.05.2019 08:22 - Jussi Häkkilä

Oulun lasten ja nuorten eilinen kaupunkikokous päätti jakaa käytettävissä olleen 10 000:n euron määrärahan kahdeksaan kohteeseen.

Oulun lasten ja nuorten eilinen kaupunkikokous päätti jakaa käytettävissä olleen 10 000:n euron määrärahan kahdeksaan kohteeseen. Rahoilla hankitaan salibandyvarusteita Martinniemen koululle, peilejä ja penkkejä Merikosken koululle, pöytäjalkapallopeli Maikkulan nuorisotalolle, lautapelejä ja viihdykettä eri koulujen välitunneille, välituntivälineitä Teuvo Pakkalan ja Pohjankartanon kouluille, koripallokenttä Ylikiimingin koululle ja hiihtovälineet Merikosken koulun Merituulen yksikköön. Lisäksi varoja käytetään Yli-Iin kirjaston Nuorten huone -projektiin.
Lasten ja nuorten alueelliset osallisuusryhmät sekä nuorisovaltuusto toivat kokoukseen esityksiä, joiden toteuttamisesta kaupunkikokous päätti. Kolme esitystä viedään syksyllä järjestettävän nuorten vaikuttajapäivän työpajoihin, joissa lapset ja nuoret kokoontuvat saman pöydän ääreen päättäjien ja virkamiesten kanssa työstämään lausuntoehdotuksia. Esityksissä esitetään lisää nuotiopaikkoja Koiteliin, Möljän uimarannan kunnostusta ja nuorille vapaa-ajan tilaa Ouluun.
Kaupunkikokous on osa Oulun kaupungin lasten ja nuorten osallisuustoimintaa, jota koordinoi perusopetus- ja nuorisopalvelut.

Lue myös: Oulun lasten ja nuorten kaupunkikokous kokoontuu tänään

Kilpailut

Uusimmat