Kuva: pt

K-ryhmän myynti oli Pohjois-Suomen alueella alkuvuonna 298,4 miljoonaa euroa

25.04.2019 11:37 - Paavo Törmi

K-ryhmän Pohjois-Suomen alueella (Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi) myynti oli tammi-maaliskuussa yhteensä 298,4 miljonaa euroa (alv 0 %). Päivittäistavarakaupan myynti oli 217,4 miljoonaa euroa ja rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti 80,9 miljoonaa euroa.

Alkuvuoden myynnit olivat lievästi negatiivisia johtuen pääsiäisen sijoittumisesta viime vuonna maaliskuulle. Parhaiten kehittyi K-Supermarket-kauppojen myynti kehityksen ollessa 3,3 %, kommentoi Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Tällä hetkellä Pohjois-Suomen alueen suurimmat hankkeet ovat Oulun K-Citymarket Ruskon uudistus ja laajennus, uuden K-Market Hiukkavaaran rakentaminen Ouluun, Kuhmon K-Supermarketin täydellinen uudistusremontti, Inarin uusi K-Market ja Kempeleen logistiikkaterminaalin laajennus.

Pohjois-Pohjanmaalla myynti oli alkuvuonna yhteensä 149,3 miljoonaa euroa.Keski-Pohjanmaan 21,2 miljoonaa Kainuussa 24,4 miljoonaa ja Lapin maakunnassa K-ryhmän myynti oli alkuvuonna yhteensä 103,3 miljoonaa euroa.

Lue myös: Kuusisaaren eritasoliittymän rakentaminen alkanut Pietarsaaressa

Kilpailut

Uusimmat