Kuva: Fotolia

EU:n alue- ja rakennepolitiikan 2021–2027 alueellinen valmistelu käynnistynyt -Itä- ja Pohjois-Suomen tavoitteena oma rakennerahasto-ohjelma

18.02.2019 14:37 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan liitto valmistelee kevään aikana Itä- ja Pohjois-Suomen näkemystä Euroopan unionin alue- ja rakennepolitiikan tulevan ohjelmakauden tavoitteista, sisällöistä, tuettavasta toiminnasta ja tukimuodoista.

Pohjois-Pohjanmaan liitto valmistelee kevään aikana Itä- ja Pohjois-Suomen näkemystä Euroopan unionin alue- ja rakennepolitiikan tulevan ohjelmakauden tavoitteista, sisällöistä, tuettavasta toiminnasta ja tukimuodoista. Työ- ja elinkeinoministeriö on käynnistänyt ohjelmakauden 2021–2027 kansallisen valmistelun. Alueellista valmistelua tehdään kahdella suuralueella: Itä- ja Pohjois-Suomessa sekä Etelä- ja Länsi-Suomessa. Itä- ja Pohjois-Suomen alueellista valmistelua johtaa Pohjois-Pohjanmaan liitto. Itä- ja Pohjois-Suomen tavoitteena on oma rakennerahasto-ohjelma. Ohjelman valmistelu on käynnistynyt toimintaympäristöanalyysillä ja kehittämishaasteiden tarkastelulla.

Lue myös: Rakennerahastojen syksyn hakukierroksella haettiin yli 32 miljoonaa euroa EU-tukea hankkeisiin

Kilpailut

Uusimmat