Kuva: Jussi Häkkilä

Erittäin liukasta Pohjois-Pohjanmaalla - Nelostiellä liikenne poikki useasta kohti, rekkoja ojassa ja jumissa

14.02.2019 15:58 - Kati Jurkko

Vesisade ja lauhtunut sää on tehnyt tiet erittäin liukkaiksi


Viranomaiset toivovat etsimään Nelostien sijaan vaihtoehtoisia reittejä Oulun eteläpuolella.

Nelostiellä liikenne on poikki Pyhäjärvellä paikasta Veneoja 11,3 km suuntaan Ruhkala.Siellä on useita ajoneuvoja jumissa. Nelostie on poikki myös Siikalatvalla paikasta Jylhänranta 4,7 km suuntaan Leskelä. Kello 17 jälkeen nelostiellä Tyrnävällä tie suljettiin liikenteeltä reilun puolen tunnin ajaksi raskaan ajoneuvon nostotyön vuoksi paikasta Temmeksen kirkko 400 metriä Ala-Temmeksen suuntaan.

Alavieskassa tiellä 787 on raskas ajoneuvo jumissa Taluskyläntiellä ja tie on suljettu liikenteeltä.

Oulun Poikkimaantiellä Lintulan rampissa Äimäraution suuntaan oli kello 15 ja 16 välillä jumissa useita raskaita ajoneuvoja. Limingassa kasitiellä on raskas ajoneuvo jumissa ja häiritsee liikennettä. Paikalla on liikenteenohjaus.
 
Myös Oulun joukkoliikenne on ongelmissa ja liikenne keskustassa ruuhkautunut. Oulun joukkoliikenne tiedotti iltapäivällä, että poikkeuksellisen liukkaan ajokelin vuoksi bussivuoroja on myöhässä ja vuoroja voi jäädä ajamatta. Ongelma on havaittu iltapäivällä klo 15, mutta seuraukset voivat vaikuttaa myös illan liikennöintiin. Liikennöinti jatkuu normaalisti, kun se on turvallista.

Tilanne alkoi kello 15 aikaan torstaina.

Kilpailut

Uusimmat