Oulun Tuumastukki -palkinto Tommi Riipalle ja Hannu Kääriäiselle

30.09.2018 12:00 - Jussi Häkkilä

Oulun vuoden korjausrakentamisen asiantuntijat Tommi Riippa ja Hannu Kääriäinen palkittiin tänään Tuumastukki -palkinnolla Ouluhallissa Rakenna-Sisusta-Asu -messuilla.

Oulun vuoden korjausrakentamisen asiantuntijat Tommi Riippa ja Hannu Kääriäinen palkittiin tänään Tuumastukki -palkinnolla Ouluhallissa Rakenna-Sisusta-Asu -messuilla. Oulun rakennusvalvonta palkitsee vuosittain rakennusalan toimijan, joka on kunnostautunut laadukkaan rakentamisen saralla.  

Tommi Riippa ja Hannu Kääriäinen ovat pitkän linjan asiantuntijoina olleet aktiivisesti mukana sekä korjausrakentamisen koulutuksissa että tutkimustyössä ja jakavat näin korjausrakentamisen hyviä käytänteitä ja kokemuksia eteenpäin. He osallistuvat myös Oulun rakennusvalvonnan Vaativien korjauskohteiden katselmustyöryhmän toimintaan ja vaikuttavat sitäkin kautta korjausrakentamisen laadun kehittämiseen.

Oulun rakennuslautakunta on perustanut Vaativien korjauskohteiden katselmustyöryhmän laajentamaan ja syventämään rakennusvalvonnan korjausrakentamisen tietoutta ja asiantuntemusta. Korjaushankkeiden kokonaisuuden laatua saadaan parannettua ja lopputuloksena on turvalliset ja terveet tilat.

Lue myös: Lehto ja Fennovoima sopivat toimistorakennuksen rakentamisesta Pyhäjoelle

Kilpailut

Uusimmat