Kalajoen kaupunki osti konepajakiinteistön satama-alueelta

19.03.2018 11:33 - Jussi Häkkilä

Kalajoen kaupunki on ostanut Ruukki Engineering Oy:n konepajakiinteistön Kalajoen satama-alueelta. Kalajoen Satama Oy:n toimitusjohtaja Pauli Sarpolaa haastattelee Jussi Häkkilä.

Kalajoen kaupunki on ostanut Ruukki Engineering Oy:n konepajakiinteistön Kalajoen satama-alueelta. Noin 9000:n neliömetrin konepajahalli on varusteltu useilla siltanostureilla, joilla voidaan nostaa jopa sata tonnia painavia kappaleita, sekä hitsauslaitteilla ja muilla konepajatoimintaan tarvittavilla laitteilla. Kaupunki vuokraa kohteen Kalajoen Satama Oy:lle.
Kalajoen Satama Oy:n ensisijainen tarkoitus on vuokrata kiinteistö edelleen toimijalle, joka käyttää myös sataman palveluja sekä tuo alueelle työpaikkoja.
Kiinteistöstä on mahdollista osoittaa myös pienempiä kokonaisuuksia, mikäli koko kiinteistön vuokraaminen ei ole tarpeen.
Kalajoen satamassa käynnistyy kesällä konttiliikenne. Konttiliikenteestä ja lisääntyneestä muusta liikenteestä johtuen Kalajoen Satama Oy käynnistää satama-altaan ruoppauksen ja laiturin laajennushankkeen keväällä.

Lue myös: Kalajoen Ostoskylä Raitti avataan toukokuun lopulla

Kilpailut

Uusimmat