Poliisi kaipaa havaintoja Siikajoella Ruukissa keskustan alueelta eilisaamuna kadonneesta 74-vuotiaasta miehestä.
Siikajoen kunta kaavailee kerrostaloa kuntakeskukseen Ruukkiin.
Luonnonvarakeskuksen toimitilamenojen pienentämiseen ja toimitilamenojen kasvun hillintään tähtäävä yt-menettely on päättynyt.
Autotalli paloi viime yönä Siikajoella Ruukissa Vähämaantiellä.
Luonnonvarakeskus aloitti eilen yt-menettelyn, jonka tavoitteena on pienentää toimitilamenoja sekä hillitä toimitilamenojen kasvua tulevina vuosina.
Luonnonvarakeskuksen Siikajoen koetoimintapaikassa Ruukissa salmonellan aiheuttamat rajoitukset on poistettu.
SSAB:n tytäryhtiö Ruukki Constructionin Suomen liiketoimintoja koskevat muutosneuvottelut ovat päättyneet.
Eläinlääkäri Paula Lidaueria Luonnonvarakeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Maahanmuuttovirasto irtisanoo kahdeksan vastaanottokeskuksen sopimukset ja supistaa yhden vastaanottokeskuksen paikkamäärää.
SSAB:n tytäryhtiö Ruukki Construction suunnittelee toimintojensa sopeuttamista rakennusmarkkinoiden heikkoon kysyntään.
Pentti Syrjäpaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Omakotitalo kärsi palo- ja savuvaurioita eilen iltapäivällä syttyneessä tulipalossa Siikajoen Ruukin Tuohimaanperällä.
Vainajalle tehdyn oikeustieteellisen ruumiinavauksen perusteella vainajan henkilöllisyydeksi selvisi Esko Ansamaa. Asian selvittämistä jatketaan kuolemansyyn selvittämisenä.
Alaskirjaus johtuu energiaturpeen kysynnän voimakkaasta laskusta tulevina vuosina, minkä takia turvesoita jää hyödyntämättä, sekä puuvarastoihin liittyvistä arvon alentumisista. Alaskirjaus ei vaikuta Turveruukki Oy:n toimintaan tai kykyyn suoriutua sopimusten ja ympäristölupien mukaisista velvoitteista.
Rasvamonttu kaivautuu tällä kertaa Ruukin suuntaan. Pylkkään Velin lanttaasilla on konetta koneen vieressä. Valikoimassa on monenlaista härvilää ja löytyypä harvinaisuuksiakin niiden joukosta. Yläkuvassa mm. toimiva Ukkomestari -kaivinkone 70-luvulta. Tutkitaanpa minkälaista kättenjälkeä on saanut aikaan mies, jonka askeleet johtavat vain yhteen suuntaan.
Rasvamonttu puskee tällä kertaa Ruukkiin. Keijo "kepe" Paasovaaran pajalla käy täysi työn tohina. Pihalla komeilee massiivinen puumurskain ja hallissa tyylillä rakennetut sähköpyöräkuormaimet. Harrastehalliin kurkkaamalla silmään puolestaan osuu urheiluautot, joista mm. Pontiac Fiero on valmiina kierrokselle. Ammattitaito jyllää paikalla kahden miehen voimalla, joten on aika tutustua mestareihin ja tähänastiseen työnjälkeen.