Alaskirjaus johtuu energiaturpeen kysynnän voimakkaasta laskusta tulevina vuosina, minkä takia turvesoita jää hyödyntämättä, sekä puuvarastoihin liittyvistä arvon alentumisista. Alaskirjaus ei vaikuta Turveruukki Oy:n toimintaan tai kykyyn suoriutua sopimusten ja ympäristölupien mukaisista velvoitteista.
Rasvamonttu kaivautuu tällä kertaa Ruukin suuntaan. Pylkkään Velin lanttaasilla on konetta koneen vieressä. Valikoimassa on monenlaista härvilää ja löytyypä harvinaisuuksiakin niiden joukosta. Yläkuvassa mm. toimiva Ukkomestari -kaivinkone 70-luvulta. Tutkitaanpa minkälaista kättenjälkeä on saanut aikaan mies, jonka askeleet johtavat vain yhteen suuntaan.
Rasvamonttu puskee tällä kertaa Ruukkiin. Keijo "kepe" Paasovaaran pajalla käy täysi työn tohina. Pihalla komeilee massiivinen puumurskain ja hallissa tyylillä rakennetut sähköpyöräkuormaimet. Harrastehalliin kurkkaamalla silmään puolestaan osuu urheiluautot, joista mm. Pontiac Fiero on valmiina kierrokselle. Ammattitaito jyllää paikalla kahden miehen voimalla, joten on aika tutustua mestareihin ja tähänastiseen työnjälkeen.
OP Raahen toimitusjohtaja Ari Pohjolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ruukki Building Systems ja Normek yhdistyvät.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 17.4.2020 ehdollisena yrityskaupan, jossa Donges Teräs Oy hankkii Ruukki Building Systems Oy:n. Selvityksissä havaitut kilpailuongelmat ratkaistiin osapuolten antamin sitoumuksin. Yrityskaupan hyväksymisen edellytyksenä Donges Teräs Oy sitoutui myymään Donges-konserniin kuuluvan Normek Oy:n Oulun tuotantolaitoksen.
Ruukin, Vihannin ja Raahen Seudun Osuuspankkien hallitukset suunnittelevat pankkien yhdistämistä.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto aloittaa jatkokäsittelyn yrityskaupassa, jossa Donges Teräs Oy hankkii yksinomaisen määräysvallan SSAB:n tytäryhtiö Ruukki Building Systems Oy:ssä.
Luonnonvarakeskus ja maa- ja metsätalousministeriö ovat käsitelleet keskuksen vuosille 2020-2025 laaditun strategian toimeenpanoon liittyvää toimipaikkasuunnitelmaa, ja sitä on joiltain osin tarkennettu.
Saksalaisen teollisen sijoitusyhtiö Mutares AG:n omistama silta-, katto- ja teräsrakenteiden valmistamiseen erikoistunut Donges Group ostaa SSAB:n tytäryhtiön Ruukki Constructionin Building Systems -liiketoiminnan.
Mies menehtyi tänään tulipalossa Ruukissa.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Turveruukki Oy:n allekirjoittamalla kiinteistökaupalla valtion omistukseen on hankittu seitsemän aluetta yhteispinta-alaltaan noin 365 hehtaaria.
Siikajoen Melojat ry:n sihteeri Vesa Ojanperää haastattelee Jussi Häkkilä.
Kaksi kolmikymppistä miestä loukkaantui varhain eilisaamuna Siikajoen Ruukissa Pehkolantiellä sattuneessa rajussa ulosajossa.
Kalajoen kaupunki on ostanut Ruukki Engineering Oy:n konepajakiinteistön Kalajoen satama-alueelta. Kalajoen Satama Oy:n toimitusjohtaja Pauli Sarpolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi on selvittänyt alkuviikosta Siikajoen Ruukissa tapahtuneen varastohallimurron, jossa varastettiin peräkärry ja sen kyydissä olleet kaksi päältäajettavaa ruohonleikkuria.