Oulun ammattikorkeakoulu koordinoi Digiohjausta kaikille! -hanketta

12.03.2018 17:09 - Marja Ollakka

Oulun ammattikorkeakoulu koordinoi vuosina 2018-2020 toteutettavaa Digiohjausta kaikille! -hanketta. Hankkeen tavoitteena on digitalisaation avulla löytää uusia ja innovatiivisia keinoja ohjata ja tukea opiskelua sekä urasuunnittelua. Tavoitteena on myös lisätä koulutuksen yhdenvertaisuutta kehittämällä erilaisten oppijoiden ohjausta ja opintojen esteettömyyttä erilaisten digitaalisten sovellusten avulla.

Hanke toteutetaan Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja Centria-ammattikorkeakoulun sekä Oulun seudun ammattiopiston yhteistyönä. Mukana yhteistyöverkostossa ovat myös Oulun lukioverkosto sekä valtakunnallinen Erilaisten oppijoiden liitto ry. Keskeistä on nivelvaiheen yhteistyön kehittäminen eri koulutusasteiden välillä.

Hankkeella vastataan opetus- ja kulttuuriministeriön koulutuksen kärkihankkeen tavoitteisiin nopeuttamalla toiselta asteelta korkeakouluihin siirtymistä sekä kehittämällä digitaalista koulutusyhteistyötä. Hanke toteuttaa myös Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelman Digitaalinen Pohjois-Pohjanmaa 2021 -kehittämisteemoja.

Digiohjausta kaikille! –hankkeen kokonaisbudjetti on 723 000 euroa. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta. Hanke kuuluu Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmaan.

Kilpailut

Uusimmat