Yli 700 nuorta seuraa johtajan työpäivää tällä viikolla

14.11.2017 10:43 - Jussi Häkkilä

Kuluvalla viikolla yli 700 opiskelijaa pääsee seuraamaan johtajien työpäivää nuorkauppakamarien, kauppakamarien ja YES-verkoston valtakunnallisessa Tuhat nuorta johtajaa -kampanjassa. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallista projektipäällikkö Terhi Metsolaa haastattelee Jussi Häkkilä.

Kuluvalla viikolla yli 700 opiskelijaa pääsee seuraamaan johtajien työpäivää. Kyseessä on nuorkauppakamarien, kauppakamarien ja YES-verkoston valtakunnallinen Tuhat nuorta johtajaa -kampanja, joka yhdistää nuoren ja johtajan yhden työpäivän ajaksi.
Kampanjassa nuori osallistuu johtajan työpäivään ja pääsee seuraamaan hänen arkeaan. Kampanjan tarkoituksena on antaa nuorille esimerkki siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan.

Valtakunnallisessa kampanjassa on ollut mukana noin 850 johtaja-nuori -paria ympäri Suomea. 150 paria pilotoi kampanjaa eri paikkakunnilla jo keväällä. Nyt syksyllä mukana on 33 paikallista nuorkauppakamaria aina Rovaniemeltä Ahvenanmaalle. Kampanjaan on lähtenyt mukaan johtajia yrityksistä ja julkisista organisaatioita kaikilta Suomen alueilta ja eri toiminta-aloilta.

Lue myös: Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari palkittiin Suomen parhaasta talousprojektista

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat