Jari Laukkanen Kärppien kehitysvastaavaksi

04.09.2017 12:43 - Joonas Hepola

Oulun Kärpät on nimittänyt Jari Laukkasen kehitysvastaavan tehtävään. Toimenkuvassaan hän tulee toimimaan Kärppien juniorivalmentajien mentorina ja osana pelaajatarkkailua sekä juniori- että ammattilaistasolla.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan Laukkasen nimityksen suurin yksittäinen tekijä on Kärppien ennestään vahvan juniorityön kehittäminen.

- Tällä toimenpiteellä pyrimme vahvistamaan Kärppien junioritoimintaa, joka on koko organisaation kivijalka. Haluamme luoda mahdollisimman hyvät edellytykset ja tukitoimet huippulahjakkuuksien kehittymiselle ja sitä kautta olla omavarainen liigajoukkue.

Laajan pelaaja- ja valmennustaustan omaava Laukkanen edusti pelaajaurallaan useita liigaseuroja, toimien muun muassa Kärppien liigajoukkueen kapteenina kahden kauden ajan vuosina 2000-2002. Valmentajana hän on toiminut Kärppien juniorijoukkueissa, KalPan liigajoukkueessa sekä viimeisimpänä Mestiksessä Kajaanin Hokin päävalmentajana. Vaihtopenkin takaa täysin uudenlaisiin tehtäviin siirtyä Laukkanen uskoo pystyvänsä auttamaan organisaatiota monella tasolla.

- Tarjolla oleva työnkuva on erittäin mielenkiintoinen ja uskon että monivuotisen pelaaja- ja valmentajakokemukseni avulla minulle on kehittynyt sellainen kokemuspohja jonka avulla pystyn auttamaan organisaatioita, valmentajia sekä myös pelaajia.

Kilpailut

Uusimmat