Kuva: Oulun Nuorkauppakamari ry

Suomen tuottavimmat ideat palkittiin -kaksi palkintoa pohjoiseen

13.07.2017 11:59 - Jussi Häkkilä

Kansallisen Tuottava Idea -kilpailun voittajat julkaistiin tänään Porissa. Yrityssarjan voitti oululainen Goodwiller Oy tuotteellaan Promilless ja yhteiskuntasarjan Kainuun ammattiopisto. Kuvassa Petri Särkelä Goodwiller Oy:stä.

Kansallisen Tuottava Idea -kilpailun voittajat julkaistiin tänään Porissa. Yrityssarjan voitti oululainen Goodwiller Oy tuotteellaan Promilless. Kyseessä on luotettava ja helppokäyttöinen sylkitestiliuska, joka kertoo nopeasti, onko henkilö ajokunnossa. Tuotteella on palkitsemisperustelujen mukaan positiivinen vaikutus yleiseen turvallisuuteen.

Yhteiskuntasarjan voitti Kainuun ammattiopisto tuotteellaan YritysAmis, jonka tavoitteena on luoda työelämävalmiuksia kehittävä pedagoginen toimintamalli. Start Up -sarjan voitti puolestaan Salosta oleva NUVIZ Oy, joka tuottaa motoristeille kypärään kiinnitettäviä näyttölaitteita.

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämän kilpailun tavoitteena on edistää yrittäjyyden arvostusta ja osoittaa, mikä osuus ja merkitys innovaatioilla on talouselämän kasvussa sekä elintason kehityksessä.

Kilpailut

Uusimmat