Kuva: Nuori Yrittäjyys ry & Studio Kraft

Vuoden parhaat nuoret yrittäjät valittu

21.04.2017 08:43 - Jussi Häkkilä

Nuori Yrittäjyys ry on palkinnut tämän vuoden parhaat nuoret yrittäjät NY Uskalla Yrittää -finaalissa Helsingissä.

Nuori Yrittäjyys ry on palkinnut tämän vuoden parhaat nuoret yrittäjät NY Uskalla Yrittää -finaalissa Helsingissä. Toisen asteen sarjan voitti kajaanilainen Kätevä Koivu NY, joka on palkitsemisperustelujen mukaan omaa osaamistaan hyödyntäen luonut oman suomalaisuudesta ja ekologisuudesta ammentavan designyrityksen. Tuotebrändäys on tehty erinomaisen hauskasti ja tuotekehityksessä oli erinomaisesti huomioitu myös tuotteiden helppo lähetys ja jakelu sekä pakkaus osana kokonaisuutta. Myös tulevaisuuden suunnitelmat olivat selkeästi hallussa ja neuvottelut yhteistyökumppaneidenkin kanssa oli jo aloitettu. Kätevä Koivu NY edustaa Suomea kansainvälisessä NY Euroopan EM-finaalissa, joka järjestetään Brysselissä.

Parhaasta yritysesittelystä perusasteen sarjassa palkittiin Lentus Films UF Sursikin koulusta Pedersörestä, parhaasta tuotteesta toisen asteen sarjassa Lahja & Lahja NY Kainuun ammattiopistosta Kajaanista, ja parhaasta sosiaalisen median presenssistä Placo Clothing NY Reisjärven kristillisestä opistosta.

Voittajat valitsi 50:stä yrityselämän edustajasta koottu raati, joka arvioi nuorten yrittäjien esityksiä ja myyntityötä kahden päivän ajan. Finaalissa mukana olleet perus-, toisen ja korkea-asteen nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia harjoitusyrityksiään osana opintojaan. Suomessa noin 5000 nuorta osallistuu ohjelmiin vuosittain.

Kilpailut

Uusimmat