Kuva: Suomalainen Naisliitto ry

Anja Garanvölgyi ja Pirkko Mattila palkitaan Naisten Ääni -kirjoituskilpailussa

08.03.2017 08:22 - Jussi Häkkilä

Suomalaisen Naisliiton Oulun osasto ry palkitsee tänään kaksi Naisten Äänen kilpakirjoittajaa Aleksin kulmassa järjestettävässä Naisten Päivän juhlassa. Palkittavat ovat tiedottaja, laulunopettaja Anja Garanvölgyi Oulun Ympäristön Kynäilijät ry:stä ja kirjailija Pirkko Mattila Pohjois-Pohjanmaan Kirjoittajat ry:stä.

Suomalaisen Naisliiton Oulun osasto ry palkitsee tänään kaksi Naisten Äänen kilpakirjoittajaa Aleksin kulmassa järjestettävässä Naisten Päivän juhlassa. Palkittavat ovat tiedottaja, laulunopettaja Anja Garanvölgyi Oulun Ympäristön Kynäilijät ry:stä ja kirjailija Pirkko Mattila Pohjois-Pohjanmaan Kirjoittajat ry:stä. Palkitsemisperusteluissa kiitetään kirjoitusten henkilökuvauksen selkeyttä. Kirjoituksista kävi ilmi lisäksi henkilöiden elämänkaaren sijoittuminen historialliseen viitekehykseen. Kirjoitukset sisälsivät myös mielenkiintoista ajankuvaa, tapakulttuuria, työkulttuuria, asuinalueiden kuvausta ja tavallista arkielämää.
Anja Garanvölgyi on tiedottaja ja kirjoittaja, hän harrastaa myös mm. taidemaalausta ja laulua. Hän on kirjoittanut vuonna 2014 kirjan Pitäjäneuvos Hannes Kangas, muistoja elämän varrelta. Pirkko Mattila on kirjoittanut ja julkaissut kolme historiallista romaania läheistensä elämästä.
Suomalaisen Naisliiton Oulun yhdistys haastoi kaksi paikallista kirjoittajayhdistystä Pohjois-Pohjanmaan Kirjoittajat ry:n ja Oulun Ympäristön Kynäilijät ry:n Naisten Ääni -kirjoituskilpailuun viime vuoden loppuun mennessä. Kirjoituksia tuli yhteensä 14 kahdeltatoista kirjoittajalta. Kaikki tarinat olivat arvioijien mukaan korkeatasoisia ja ne on julkaistu Naisten Ääni-verkkosivustolla.

Kilpailut

Uusimmat