Kuva: Fotolia

Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaltuusto hyväksyi toisen vaihemaakuntakaavan -maakuntajohtaja Pauli Harjulle myönnettiin virkavapaus

08.12.2016 11:57 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaltuusto kokoontui eilen Oulussa. Päätösasioissa käsiteltiin mm. Pohjois-Pohjanmaan liiton toiminta- ja taloussuunnitelma, Pohjois-Pohjanmaan toisen vaihemaakuntakaavan osalta vastineet kaavaehdotusta koskeviin muistutuksiin ja maakuntakaavaehdotuksen hyväksyminen, sekä virkavapauden myöntäminen maakuntajohtaja Pauli Harjulle.

Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaltuusto kokoontui eilen Oulussa. Päätösasioissa käsiteltiin mm. Pohjois-Pohjanmaan liiton toiminta- ja taloussuunnitelma, Pohjois-Pohjanmaan toisen vaihemaakuntakaavan osalta vastineet kaavaehdotusta koskeviin muistutuksiin ja maakuntakaavaehdotuksen hyväksyminen sekä virkavapauden myöntäminen maakuntajohtaja Pauli Harjulle.
Maakuntajohtaja Jussi Rämetin mukaan maakunnassa on hiljaisempien vuosien jälkeen päästy taas selkeästi kasvu-uralle. Pohjois-Pohjanmaan liiton toiminta- ja taloussuunnitelman strategisia tavoitteita ovat rakenteellisten uudistusten alueellinen toteuttaminen, työllisyyden, kasvun ja innovaatioiden edistäminen, alueidenkäyttö ja liikennejärjestelmä kilpailukyvyn edellytyksenä sekä koulutuksen kehittäminen ja turvaaminen.
Pohjois-Pohjanmaan toinen vaihemaakuntakaava hyväksyttiin yhdellä muutoksella.
Maakuntajohtaja Pauli Harjulle myönnettiin virkavapaus ensi elokuun puolivälistä alkaen siihen saakka, kun virkavapauden perusteella oleva muutosjohtajan virka kestää tai enintään vuoden 2019 loppuun saakka.

Kilpailut

Uusimmat