Kuva: Tommi Luoto

Oulun Linnansaaressa heinäkuun lopussa tapahtuneista väkivaltarikoksista epäillään yhdeksää nuorta

16.11.2016 09:53 - Jussi Häkkilä

Oulun Linnansaaressa heinäkuun lopussa tapahtuneista väkivaltarikoksista epäillään yhdeksää nuorta. Tapausten esitutkinta on valmistunut ja asia lähtee syyteharkintaan.

Oulun Linnansaaressa heinäkuun lopussa tapahtuneista väkivaltarikoksista epäillään yhdeksää nuorta. Tapausten esitutkinta on valmistunut ja asia lähtee lähiaikoina syyteharkintaan.
Ensimmäisessä tapauksessa pahoinpitelyn kohteeksi joutui 20-vuotias Oulussa vierailulla ollut mies. Häneltä anastettiin omaisuutta pahoinpitelyn yhteydessä. Tapahtumaa on tutkittu ryöstönä ja törkeänä pahoinpitelynä.
Toisessa tapauksessa uhrina oli 15-vuotias poika, joka ensin pahoinpideltiin, sen jälkeen raahattiin rantaan ja tiputettiin veteen. Tapahtunutta on tutkittu törkeänä pahoinpitelynä.
Esitutkinnassa on kuultu rikoksiin epäiltynä 17:ää nuorta. Nuorukaisten ikä on ollut 15-17 vuotta yhtä lukuunottamatta. Esitutkinnan jälkeen poliisi epäilee kummassakin rikoksessa yhdeksää nuorukaista. Epäillyistä kuusi on epäiltynä molemmissa rikoksissa.
Poliisi kiittää yleisöä saamistaan tapauksiin liittyvistä havainnoista.

Kilpailut

Uusimmat