Kuva: Jussi Häkkilä

Lapin sairaanhoitopiirissä voimaan 20 henkilön kokoontumisrajoitus - alue siirtyi epidemian perustasolle toissapäivänä

08.04.2021 14:23 - Ari Kettukangas

Lapin aluehallintoviraston määräys on voimassa 12.huhtikuuta – 11.toukokuuta välisenä aikana ja se koskee Lapin sairaanhoitopiirin aluetta eli Enontekiön, Inarin, Kittilän, Kemijärven, Kolarin, Muonion, Pelkosenniemen, Pellon, Posion, Ranuan, Rovaniemen, Sallan, Savukosken, Sodankylän ja Utsjoen kuntia.

Lapin sairaanhoitopiirissä tulee voimaan 20 henkilön kokoontumisrajoitus
Covid-19-tartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Lapin aluehallintovirasto kieltää Lapin sairaanhoitopiirin kunnissa kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu korkeintaan 20 ihmistä edellyttäen, että niiden turvallisuus voidaan varmistaa. Lapin aluehallintoviraston määräys on voimassa 12.huhtikuuta – 11.toukokuuta välisenä aikana ja se koskee Lapin sairaanhoitopiirin aluetta eli Enontekiön, Inarin, Kittilän, Kemijärven, Kolarin, Muonion, Pelkosenniemen, Pellon, Posion, Ranuan, Rovaniemen, Sallan, Savukosken, Sodankylän ja Utsjoen kuntia. Lapin sairaanhoitopiiri on palasi epidemian perustasolle toissapäivänä.

Lue myös: 68-vuotiaiden ja sitä vanhempien sekä riskiryhmään 1 kuuluvien 40–64-vuotiaiden korona­ro­ko­tukset alkavat Oulussa

Uusimmat