Kuva: Jussi Häkkilä

Tervolan taajaman tietyöt keskeytyvät talvikaudeksi

01.11.2019 08:48 - Jussi Häkkilä

Tervolan taajamassa toukokuussa alkaneet tietyöt keskeytyvät talvikaudeksi.

Tervolan taajamassa toukokuussa alkaneet tietyöt keskeytyvät talvikaudeksi. Kesän ja syksyn aikana on uusittu Keskustiellä tietoliikenneyhteyksiä, kunnallistekniikkaa sekä kevyen liikenteen väylien rakennekerroksia. Lisäksi Keskustien ja Siltatien liittymään on rakennettu kiertoliittymä ja parannettu Jurvanojan sillan pintarakenteita. Kiertoliittymä ja osa kevyen liikenteen väylistä on saatu päällystettyä, taajaman valaistusta uusittu sekä asennettu reunakiviä. 
Tietyömaan kohta jää talven ajaksi osittain sorapinnalle, mikä voi aiheuttaa tien reikiintymistä varsinkin keväällä. Työmaan kohdalle asennetaan vielä aurausviitat ja sen jälkeen työmaan kohta jää talvikauden ajaksi hoitourakoitsijan kunnossapidettäväksi. Rakenteilla olevilla osuuksilla voi talvihoidon taso poiketa normaalista.
Työt jatkuvat, kun tierakenteet ovat sulaneet. Silloin asennetaan loput kiveykset ja liikennemerkit, tehdään vihertyöt sekä loput päällysteet ja tiemerkinnät. Rakennustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan ensi syksynä. Rakentaminen maksaa 2,5 miljoonaa euroa.

Lue myös: Tietyöt ruuhkauttavat OYS:n keskuskatua

Kilpailut

Uusimmat