Alakyläntien joukkoliikennekaistojen rakentaminen aiheuttaa ruuhkia aamun ja iltapäivän työssäkäyntiaikaan Yliopistokadun ja Alakyläntien risteyksissä Oulussa.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Ylivieskan kaupunki ovat käynnistäneet katu- ja rakennussuunnitelman laatimisen Koskipuhdontielle välille Myllytie - Palkkitie.
Tervolan taajamassa toukokuussa alkaneet tietyöt keskeytyvät talvikaudeksi.
Kuusamon Käylän ja Oulangan luontokeskuksen välisen 13,6:n kilometrin mittaisen maantien tietyöt ovat valmistuneet.
Sairaalaan tulijoiden kannattaa varata aikaa tavallista enemmän saapumiseen. Päivystykseen saapuvilta pyydetään kärsivällisyyttä alueella. Turhaa liikennettä sairaalan keskuskadulla pyydetään välttämään. Muutostyöt OYS:n keskuskadulla ja sisäänkäynneillä jatkuvat koko talven. OYS2030-uudistamisohjelman ensimmäisen vaiheen uudet sairaalarakennukset valmistuvat Kajaanintien varrelle arviolta 2023–2024. Niihin siirtyy mm. yhteispäivystyksen, lasten päivystyksen, synnytysosaston ja kirurgian toimintoja.
Oulun Tervahovintien yli- ja alikulkusillan uusiminen ja niihin liittyvät katujärjestelytyöt ovat käynnissä.
Kasitien iikenne tullaan ohjaamaan yhdelle kaistalle ensi maanantaista alkaen Kokkolan pohjoispuolella Vitsarin kohdalla Storån sillan korjaustöiden takia.
Valtatien 27 liikennejärjestelyt Ylivieskassa välillä Valtakatu-Palkkitie jatkuvat.
Vanhatien kunnostustyöt Pyhäjoen taajamassa käynnistyvät talvitauon jälkeen ensi viikolla.
Maantietä 849 parannetaan välillä Kiiminki-Yli-Ii noin 26:n kilometrin matkalla.
Maantien 19571 parantaminen Tervolan taajamassa välillä Siltatie ja itäpuolentie alkaa ensi kuun alussa.
Pyhäjoen Vanhatien kunnostushanke on asettunut talvitauolle.
Kiskopolun silta suljetaan tänään kello 10-12 asennustöiden takia. Liikenne katkaistaan myös Lucia-kulkueen ylittäessä Albertikadun, Saaristonkadun, Kauppurienkadun, Pakkahuoneenkadun, Hallituskadun, Asemakadun ja Kajaaninkadun.
Päällysteen jyrsintätöitä tehdään Oulunsuuntiellä tänään ja huomenna välillä Erkkolansilta-Kajaanintie.
Oulun Energia tekee kaukolämpöverkoston saneeraustöitä Limingantiellä.
Poliisi on suorittanut tehostettua valvontaa Oulussa Pohjantien tietyömaa-alueella kuluneena viikkona. Valvontapisteiden ohi on viikon aikana ajanut 22 279 ajoneuvoa, ja kuvia on kertynyt tähän mennessä 1 930.