Työt alkavat Joulukuussa puiden poistolla ja urakan valmistelevilla töillä. Työt kestävät elokuulle 2024.
Oulun kaupunki ja Oulun vesi käynnistävät Nallikarin katujen ja vesihuollon rakennustyön ensimmäisen vaiheen tämän kuun aikana.
Uuden Oulun yliopistollisen sairaalan työmaan läheisyydessä tehdään tämän ja ensi kuun aikana asfaltointitöitä, joista aiheutuu poikkeusjärjestelyjä Kajaanintien suunnasta OYSin piha-alueelle kulkevalle tieosuudelle.
Jokikylän siltaa remontoidaan Haukiputaalla.
Väylä on suljettuna torstaina klo 22 alkaen. Bussiliikenteen ja hälytysajoneuvojen kulku säilyy erikoisjärjestelyin Limingantien kautta. Muu ajoneuvoliikenne keskeytyy korjaustyön ajaksi ja liikkujia pyydetään käyttämään vaihtoehtoisia reittejä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen kantatien 86 ja Kaisaniemenkadun liittymäalueen parantamiseksi Ylivieskassa.
Lapin ELY-keskus aloittaa juhannusviikolla Posiolla kiertoliittymän rakentamisen Posiontien-Kuusamontien ja Taivalkoskentien ja Maaninkavaarantien liittymään.
Työt aloitetaan viikolla 22 ja ne jatkuvat marraskuun loppuun asti.
Työt alkavat tulevana sunnuntaina ja kestävät arviolta kuukauden. Siltojen parannustyöt eivät sulje liikennettä, mutta matkan teko voi hidastua, joten liikkumiseen kannattaa varata enemmän aikaa.
Ruutikankaan ampumaurheilukeskuksen liittymän liikenneturvallisuus paranee merkittävästi, kun valtatielle 8 rakennetaan liittymä, jossa on erkanemiskaista, tiekaide sekä valaistus. Kokonaiskustannukset ovat noin 800 000 € ja hankkeen rahoittavat ELY-keskus, Limingan kunta ja Lumijoen kunta.
Tietyöt aiheuttavat Tyrnävällä ja Lumijoella haittaa touko-lokakuun välisenä aikana.
Varsinaiset rakennustyöt alkavat maaliskuun 2022 alussa. Urakan työt kestävät kesäkuun loppuun.
Kevyen liikenteen väylillä välillä Oulu-Kiiminki tehdään päällystys- ja kuivatustöitä pääosin ensi kuun aikana.
Kuusamon keskustan tietyöt etenevät Kitkantiellä ja Ouluntaipaleella.
Valtatien 20 sekä maanteiden 18775 ja 18777 tie- ja liittymäjärjestelyt Pudasjärvellä Kurenalan kohdalla jatkuvat talvitauon jälkeen ensi viikolla.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Kalajoen kaupunki aloittavat tiesuunnitelman laatimisen valtateiden 8 ja 27 liittymäalueelle Kalajoella.